2024. 03. 29. péntek
Auguszta
: 396 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Adventi Szakszervezeti Családi Nap Székesfehérváron

Hosz  |  2008. 12. 16., 09:15

Hosz székesfehérvári alapszervezetei összefogásával - december 13-án - immár a II. Helyőrségi Szakszervezeti Családi Nap került megrendezésre. A rendezvény az advent és a karácsony jegyében zajlott, de lehetőség adódott a sport és kulturális események mellett a Hosz kihelyezett ügyfélszolgálatának felkeresésére is…   

A Honvédszakszervezet az MH Összhaderőnemi Parancsnokság, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred, az MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj, a Székesfehérvári nyugállományú tagozat valamint a Honvédségi Dolgozók Szakszervezetének fehérvári alapszervezeteinek Székesfehérváron a Bregyó közben tartották - mintegy kétszáz érdeklődő jelenlétében - évzáró „családi napjukat”.  

Nagy Károly a Hosz Nyugat-Magyarországi területi ügyvivője nyitotta meg a rendezvényt, melyet szerencsére az időjárás is kegyeibe fogadott.

A családi nap célja volt, hogy Advent idején segítsen a családok karácsonyi felkészülésében és a Székesfehérváron, Veszprémben szolgálatot teljesítő szakszervezeti tagok és családtagjaik megismerkedhessenek egymással, ismeretségek, barátságok szövődhessenek.

A színes programok közül kiemelkedett az ”Iciri Piciri együttes” zenés karácsonyt idéző előadása. Gyermekek a játszóházban különböző kézmüves foglalkozásokon vehettek részt, valamint kérésre az arcukat kifestették.

A móri Hétkuti Wellnesz Hotel munkatársai lovagolni tanították a fiatalokat. A légvár folyamatosan fogadta és csúszdázni vágyó vendégeket. A borkóstoláson a Velencei tó környéki borokkal ismerkedhettek, meg a felnőtt érdeklődök.

Nagy érdeklődés mellett zajlottak a különböző sportrendezvények, ügyességi versenyek. A labdarúgás hagyományosan népszerü volt, de mégis a légpuska lövészetnek volt a legtöbb résztvevője. A sodrófa hajítás viszont elsősorban hölgyek körében aratott sikert.

A Honvédszakszervezet és a Honvéd Nyugdíjpénztár közös ügyfélszolgálatánál, Nagy Károly a Hosz Nyugat-Magyarországi területi ügyvivője, és Jáger Tibor Hosz szolgáltatási és tagszervezője, fogadta az érdeklődőket. A látogatók megismerkedhettek a szakszervezet eredményeivel, törekvéseivel, és a szolgáltatásaival, kérdéseire pedig hasznos tanácsokat kaphattak.

A laktanya étkezdéjében dolgozók kiválóan elkészített ételeit fogyaszthatták az ebéden résztvevők. Tagjaink és gyermekeik részére felhőtlen boldogságának adott helyszínt a Bregyó-közi katonai objektum.

A program zárásakor Bácskai István és Grell Norbert Hosz alapszervezeti vezetők köszönték meg a részvételt a szakszervezeti közös rendezvényen.

Fotó: Bödő Viktória

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Dánia - az F-35-ösök érkezésével - folyamatosan vonja ki a hadrendből F-16-os vadászbombázóit, melyek értékesítését már korábban meghirdették. A lehetséges vásárló kilétét a napokban hozták nyilvánosságra.

  Háború Művészete magazin

Széchenyi 2020 europai szociális alap.