2024. 06. 14. péntek
Vazul
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új belépési nyilatkozat

Hosz  |  2004. 10. 13., 14:10

Belépési/Átlépési  nyilatkozat Alulírott: ……………………………………………. Rendfokozat: …………………... Születési …………. év ….. hó ….. nap       Anyja neve: ………..……………………... Lakcím: …………………………………………………………………………………. Telefonszám: ………….……………………………………...………………………… Nyugdíjazó alakulat: …………………………………………………...……………….. Nyugdíjazás éve: …………… Nyelvismeret, foka: …………………………………………………………………….. Katonai – polgári végzettség: …………………………………………………………...   kérem felvételem/átvételem a Honvédszakszervezet Nyugállományú Tagozatába. Felvételem/átlépésem esetén a tagsági viszony feltételét szabályozó Alapszabályt magamra nézve kötelezően elfogadom. A tagsági díjat belépésemkor/átlépésemkor a tárgyév végéig, majd minden évben március 31-ig egész évre egyösszegben megfizetem.   Tagsági viszony: 1./ Nyugállományba kerülésemkor tagja vagyok rendes tag     a Honvédszakszervezetnek Belépésem időpontja: ……………………………     2./ 1991. a KÉSZ megalakulása előtt kerültem rendes tag     nyugállományba     3./ 1991. a KÉSZ megalakulása után kerültem rendes tag     nyugállományba, eddig nem vagy megszakítással voltam tagja a Honvédszakszervezetnek     4./ Nem voltam katona pártoló tag     ……….……..…………,  ………  év  …………………… hónap …... nap             aláírás     A csoportvezetőség javaslatának indoklása a 3. és a 4. ponthoz:   ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. …………………………………………………………………………………….   ……….……..…………,  ………  év  …………………… hónap …... nap             csoportvezető   Az adatokat és a megfelelő részeket olvashatóan kérjük kitölteni! Hozzájárulok, hogy adataimat a HOSZ Nyugállományú Tagozat tárolja.   K I V O N A T  a  HOSZ  III. Kongresszusának  4/2003 számú határozatából A nyugállományú és hallgatói tagdíj mértékét havi 200 Ft-ban határozza meg, ami a nyugállományúak esetében évente, egyösszegben fizetendő. Az a nyugállományú, aki év közben az 5.§(4) bekezdés , vagy a 4.§(2) bekezdés a; pont szerint létesít tagsági viszonyt, tagdíjat a naptári év végéig, egyösszegben tartozik megfizetni.                                                                                                                                                                                    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A legnagyobb nemzetközi légitársaság újabb jelentős lépést tett a légi közlekedés károsanyag-kibocsátásának csökkentéséért. Az Emirates több más járatához hasonlóan, már a Szingapúrból induló repülőgépeit is környezetkímélőbb üzemanyaggal üzemelteti.

  Háború Művészete magazin

Egy új harcjármű rendszerbe állításakor az első lépések egyik legfontosabbika a kezelők vezetési rutinjának megszerzése. A június 11-ei héten az MH Klapka György 1. Páncélosdandár egyik legkorszerűbb eszközével, a Leopard 2A7HU típusú harckocsival gyakorolják a harcjárművezetők többek között a közúton való közlekedést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.