2023. 06. 02. péntek
Anita, Kármen
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új belépési nyilatkozat

Hosz  |  2004. 10. 13., 14:10

Belépési/Átlépési  nyilatkozat Alulírott: ……………………………………………. Rendfokozat: …………………... Születési …………. év ….. hó ….. nap       Anyja neve: ………..……………………... Lakcím: …………………………………………………………………………………. Telefonszám: ………….……………………………………...………………………… Nyugdíjazó alakulat: …………………………………………………...……………….. Nyugdíjazás éve: …………… Nyelvismeret, foka: …………………………………………………………………….. Katonai – polgári végzettség: …………………………………………………………...   kérem felvételem/átvételem a Honvédszakszervezet Nyugállományú Tagozatába. Felvételem/átlépésem esetén a tagsági viszony feltételét szabályozó Alapszabályt magamra nézve kötelezően elfogadom. A tagsági díjat belépésemkor/átlépésemkor a tárgyév végéig, majd minden évben március 31-ig egész évre egyösszegben megfizetem.   Tagsági viszony: 1./ Nyugállományba kerülésemkor tagja vagyok rendes tag     a Honvédszakszervezetnek Belépésem időpontja: ……………………………     2./ 1991. a KÉSZ megalakulása előtt kerültem rendes tag     nyugállományba     3./ 1991. a KÉSZ megalakulása után kerültem rendes tag     nyugállományba, eddig nem vagy megszakítással voltam tagja a Honvédszakszervezetnek     4./ Nem voltam katona pártoló tag     ……….……..…………,  ………  év  …………………… hónap …... nap             aláírás     A csoportvezetőség javaslatának indoklása a 3. és a 4. ponthoz:   ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. …………………………………………………………………………………….   ……….……..…………,  ………  év  …………………… hónap …... nap             csoportvezető   Az adatokat és a megfelelő részeket olvashatóan kérjük kitölteni! Hozzájárulok, hogy adataimat a HOSZ Nyugállományú Tagozat tárolja.   K I V O N A T  a  HOSZ  III. Kongresszusának  4/2003 számú határozatából A nyugállományú és hallgatói tagdíj mértékét havi 200 Ft-ban határozza meg, ami a nyugállományúak esetében évente, egyösszegben fizetendő. Az a nyugállományú, aki év közben az 5.§(4) bekezdés , vagy a 4.§(2) bekezdés a; pont szerint létesít tagsági viszonyt, tagdíjat a naptári év végéig, egyösszegben tartozik megfizetni.                                                                                                                                                                                    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.
2023-01-31 14:08:05
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány 2021. évi projekt keretében az alapítvány működési költségeinek támogatása és szakmai programjai (tanácsadás, szakmai jogi tájékoztatások) valósulhattak meg.

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

1942 tavaszán, a megtépázott amerikai USS Houston és az ausztrál HMAS Perth cirkálók, a Jáva-tengeren előző nap vívott tengeri csata túlélőiként, a Jáva és Szumátra között húzódó Szunda-szoroson át próbáltak egérutat nyerni a megállíthatatlanul előrenyomuló japánok elől. Nem jártak sikerrel és sorsukat sokáig homály fedte.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.