2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új belépési nyilatkozat

Hosz  |  2004. 10. 13., 14:10

Belépési/Átlépési  nyilatkozat Alulírott: ……………………………………………. Rendfokozat: …………………... Születési …………. év ….. hó ….. nap       Anyja neve: ………..……………………... Lakcím: …………………………………………………………………………………. Telefonszám: ………….……………………………………...………………………… Nyugdíjazó alakulat: …………………………………………………...……………….. Nyugdíjazás éve: …………… Nyelvismeret, foka: …………………………………………………………………….. Katonai – polgári végzettség: …………………………………………………………...   kérem felvételem/átvételem a Honvédszakszervezet Nyugállományú Tagozatába. Felvételem/átlépésem esetén a tagsági viszony feltételét szabályozó Alapszabályt magamra nézve kötelezően elfogadom. A tagsági díjat belépésemkor/átlépésemkor a tárgyév végéig, majd minden évben március 31-ig egész évre egyösszegben megfizetem.   Tagsági viszony: 1./ Nyugállományba kerülésemkor tagja vagyok rendes tag     a Honvédszakszervezetnek Belépésem időpontja: ……………………………     2./ 1991. a KÉSZ megalakulása előtt kerültem rendes tag     nyugállományba     3./ 1991. a KÉSZ megalakulása után kerültem rendes tag     nyugállományba, eddig nem vagy megszakítással voltam tagja a Honvédszakszervezetnek     4./ Nem voltam katona pártoló tag     ……….……..…………,  ………  év  …………………… hónap …... nap             aláírás     A csoportvezetőség javaslatának indoklása a 3. és a 4. ponthoz:   ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. …………………………………………………………………………………….   ……….……..…………,  ………  év  …………………… hónap …... nap             csoportvezető   Az adatokat és a megfelelő részeket olvashatóan kérjük kitölteni! Hozzájárulok, hogy adataimat a HOSZ Nyugállományú Tagozat tárolja.   K I V O N A T  a  HOSZ  III. Kongresszusának  4/2003 számú határozatából A nyugállományú és hallgatói tagdíj mértékét havi 200 Ft-ban határozza meg, ami a nyugállományúak esetében évente, egyösszegben fizetendő. Az a nyugállományú, aki év közben az 5.§(4) bekezdés , vagy a 4.§(2) bekezdés a; pont szerint létesít tagsági viszonyt, tagdíjat a naptári év végéig, egyösszegben tartozik megfizetni.                                                                                                                                                                                    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.