2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Mészáros Máriát jelölték elnökségi tagnak

Hosz  |  2009. 12. 21., 21:27

A korábbi elnökségi tag, Besenyei Csaba lemondása miatt megüresedett választott tisztség betöltésére jelölő-gyűlést tartott a Logisztikai Képviselet. A december 21-i - Szincsák Gyula alelnök, Czövek János főtitkár és Scheiner Katalin képviseleti titkár részvételével megtartott - eseményen a képviselethez tartozó nyolc önálló csoport-, illetve alapszervezeti vezető Mészáros Máriát jelölte képviselet-vezetőnek. A nem függetlenített elnökségi tag megválasztása a 2010. tavaszi választmányi ülésen történhet meg...

Az MH VEK, az MH LEK, az MH KKK, az MH TD, az MH HTHZ, az MH CKELMK, a HM TKN KFT, valamint az MH LÉJÜ alapszervezeti- és csoportvezetői logisztikai képviselet-vezetőnek (elnökségi tagnak) Mészáros Máriát (MHVeszélyesanyag Ellátó Központ) jelölték.A logisztikai képviselet-vezető helyettesének (elnökségi tag helyettesnek) pedig Molnár Tibort (MH Térképészeti Közhasznú Nonprofit Kft.) és Szijártó Zsoltot (MH Légijármü Javító Üzem) jelölték.A titkos szavazás után, Mészáros Máriára 8 szavazat érkezett. A helyetteseknél szavazategyenlőség alakult ki (4-4szavazatot kapott mindkét jelölt), majd ezek után Szijártó Zsolt visszalépett a jelöléstől Molnár Tibor javára.A logisztikai képviselet megbízott vezetője Mészáros Mária, helyettese pedig Molnár Tibor lett.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.
2023-01-31 14:08:05
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány 2021. évi projekt keretében az alapítvány működési költségeinek támogatása és szakmai programjai (tanácsadás, szakmai jogi tájékoztatások) valósulhattak meg.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.