2018. 02. 18.
Bernadett
: 311 Ft   : 248 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Mészáros Máriát jelölték elnökségi tagnak

Hosz  |  2009. 12. 21., 21:27

A korábbi elnökségi tag, Besenyei Csaba lemondása miatt megüresedett választott tisztség betöltésére jelölő-gyűlést tartott a Logisztikai Képviselet. A december 21-i - Szincsák Gyula alelnök, Czövek János főtitkár és Scheiner Katalin képviseleti titkár részvételével megtartott - eseményen a képviselethez tartozó nyolc önálló csoport-, illetve alapszervezeti vezető Mészáros Máriát jelölte képviselet-vezetőnek. A nem függetlenített elnökségi tag megválasztása a 2010. tavaszi választmányi ülésen történhet meg...

Az MH VEK, az MH LEK, az MH KKK, az MH TD, az MH HTHZ, az MH CKELMK, a HM TKN KFT, valamint az MH LÉJÜ alapszervezeti- és csoportvezetői logisztikai képviselet-vezetőnek (elnökségi tagnak) Mészáros Máriát (MHVeszélyesanyag Ellátó Központ) jelölték.A logisztikai képviselet-vezető helyettesének (elnökségi tag helyettesnek) pedig Molnár Tibort (MH Térképészeti Közhasznú Nonprofit Kft.) és Szijártó Zsoltot (MH Légijármü Javító Üzem) jelölték.A titkos szavazás után, Mészáros Máriára 8 szavazat érkezett. A helyetteseknél szavazategyenlőség alakult ki (4-4szavazatot kapott mindkét jelölt), majd ezek után Szijártó Zsolt visszalépett a jelöléstől Molnár Tibor javára.A logisztikai képviselet megbízott vezetője Mészáros Mária, helyettese pedig Molnár Tibor lett.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2018. 02. 05., 14:10
Az egészségügyi szakdolgozók idén novemberben esedékes 8 százalékos béremelését előrehozták január 1-re - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szerdán, budapesti sajtótájékoztatón, miután újabb sztrájktárgyalási forduló zajlott a kormány és a reprezentatív szakszervezetek között.
2018. 01. 18., 14:58
Minden évben az adóbevallások leadásával együtt nyilatkozhatunk adónk 1+1%-ának felajánlásáról. Kérjük Tagjainkat és Szimpatizánsainkat, hogy az idén is támogassák adójuk 1%-val a Honvédszakszervezet által alapított Katonákért Közhasznú Alapítványt.
2018. 02. 05., 13:47
társadalombiztosítás területén, akár az egészségbiztosításban, akár a nyugellátásoknál, akár a megváltozott munkaképességű személyek ellátásainál az ellátások összege több ellátásfajtánál egy általános mérőszámhoz igazodik, nem a jogosult egyéni jövedelméhez. Ilyen általános mérőszám a minimálbér, illetve az öregségi nyugdíj legkisebb összege. Ezen túlmenően bizonyos ellátások ún. fix összegűek, azaz szintén nem az egyéni keresetektől, jövedelemtől függenek, hanem mindenki számára azonosan határozzák meg.
2018-02-01 15:44:54
Egy hadsereg igazi ereje mindig hitében és szellemiségében rejlik, a százhetven éves Magyar Honvédségnek pedig mindig is a rendíthetetlen bátorság és hazaszeretet adta a karakterét – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter január 30-án Budapesten, a kétszáz esztendeje született Görgei Artúr tiszteletére rendezett megemlékezésen, ahol a Honvédszakszervezet részéről Czövek János elnök vett részt...
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

A mai napon, 2018. február 16-án, pénteken, helyi idő szerint 11 óra körül lezuhant a Török Légierő egyik SF-260D típusú kiképző repülőgépe. A repülőgép kétfős személyzete életét vesztette a katasztrófában.

  Háború Művészete magazin

Brüsszelben tanácskoztak az észak-atlanti katonai szövetség védelmi miniszterei február 14–15-én. A Budapestről kiutazó magyar küldöttséget Vargha Tamás honvédelmi miniszterhelyettes vezette. A delegációhoz a helyszínen csatlakozott Sztáray Péter, Magyarország NATO-nagykövete.