2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent az Egység!

Hosz  |  2004. 12. 03., 13:44

Az Egység újság decemberi számát a napokban vehetik kézbe olvasóink. A lapban amellett, hogy részletes beszámolót olvashatnak az őszi Országos Választmányi Ülésről, az illetményfejlesztésről tartott egyeztetésekről is képet nyerhetnek. A szervezeti élet rovatban - többek között - vezető beosztású parancsnokok mondanak véleményt a szakszervezettel való együttműködésről, de az FRDÉSZ dobogókői továbbképzéséről is informálódhatnak. Természetesen e számból sem maradhatott ki a katonanőkkel és a katonasporttal foglalkozó írás, az Alapítványi hírek, valamint a legújabb szolgáltatások. Kellemes időtöltést, jó olvasást!   

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.