2023. 09. 22. péntek
Móric
: 386 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tisztújítás és aktivitás a katonanőknél

Hosz  |  2010. 11. 18., 15:17

Legyünk még aktívabbak és 2011-ben rendezzük meg az idén elmaradt szakmai és életmód napjainkat - egyebek mellett ez hangzott el katonanői szekciónk tisztújító küldöttértekezletén. A november 18-i, Balatonkenesén megrendezett eseményen Szücs Andrea szekcióelnök - dr. Mészáros Melinda alelnök jelenlétében - köszöntötte a hölgyeket...

Szekcióelnök beszámolója során miután értékelte az elmúlt időszakot, elmondta: nem mondtunk le a katonanői életmódnap megszervezéséről és megrendezéséről. Szakmai napot mindenképpen szeretnénk megrendezni.Amellett, hogy nem vagyunk tájékozottak, nem is tájékozódunk. Legyetek aktívak, müködjünk hatékonyan.

A rendezvénytervről szólva elmondta: tavasszal kellenne megrendezni a 2010-ben elmaradt katonanői életmódnapot. Emellett az ÁEK-ben is szeretnénk látogatást tenni. Készüljünk fel a 20 éves évfordulóra, valamint a jövő évi kongresszusra is.

Beszélt az egyenlő bánásmód hatóságnál zajló tanfolyamokról is, mint mondta a társadalmi diszkrimináció kérdéseiről is értékes előadásokat lehetett hallani. Kiemelte, hogy jó kapcsolatot ápolnak a szerződéses szekcióval. Ezt követően az egyes csapatlátogatásokról beszélt.

A szekció pénzügyi beszámolója során elhangzott: nagyon takarékosan müködtünk, mivel javarészt elmaradtak a 2010-re tervezett rendezvényeink. Adománygyüjtésben vettünk részt az árvízi katasztrófa kapcsán, de szükség volna egy, a szekció történetét feldolgozó vendégkönyv megnyitására is.

A szekcióelnök a november 25-i veszprémi csapatlátogatás előkészítéséről is beszélt. A pénzügyi beszámolót egyhangúan elfogadták a megjelentek.

Dr. Mészáros Melinda alelnök rövid hozzászólásában kiemelte: remélem, hogy a következő időszakban is figyelemmel kísérhetem és támogathatom a szekció életét, müködését.

A tisztújítás során elhangzott, hogy alelnököt, 2 elnökségi tagot és 2 elnökségi póttagot kell választani. A titkos voksolás az alábbi eredményeket hozta: Alelnök Dr. Turi Viktória Phd, elnökségi tag Horváth Józsefné és Bozzainé Horkai Renáta, elnökségi póttag pedig Vaczula Ilona és Makainé Horváth Gabriella lett. Gratulálunk!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 07. 10., 10:55
2023. június 22-én a GFM Foglalkoztatás-felügyeleti Irányítási Főosztálya tájékoztatást adott ki a rendkívüli hőségben történő munkavégzés szabályairól. Miskéri László, a LIGA Szakszervezetek munkavédelmi szakértője szerint a folyadékveszteség pótlása elengedhetetlen.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők
2023-07-11 11:06:10
A Honvédszakszervezet 2023. 07. 08-án a Budapesttől alig 65 km-re található Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén tartotta a szakszervezeti fürdőnap rendezvényét a Magyar Honvédség 175. évfordulójára kiírt programsorozat keretében…
2023-07-04 10:07:16
A 10. Fáy túra része a Honvédszakszervezet, Magyar Honvédség 175. éves jubileumához kapcsolódó rendezvénysorozatnak, mely 2023. július 22-én kerül megtartásra Gombán, melyre szeretettel várják a vállalkozó kedvű katonákat...

  JETfly Magazin

Egy egészen friss hír nyugati szomszédunktól: a 2023. szeptember 20-i bejelentés értelmében Ausztria - hazánkhoz hasonlóan - szintén a brazil KC-390-es közepes, többfeladatú katonai szállító repülőgépet vásárolja meg.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.