2024. 04. 18. csütörtök
Andrea, Ilma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tisztújítás és aktivitás a katonanőknél

Hosz  |  2010. 11. 18., 15:17

Legyünk még aktívabbak és 2011-ben rendezzük meg az idén elmaradt szakmai és életmód napjainkat - egyebek mellett ez hangzott el katonanői szekciónk tisztújító küldöttértekezletén. A november 18-i, Balatonkenesén megrendezett eseményen Szücs Andrea szekcióelnök - dr. Mészáros Melinda alelnök jelenlétében - köszöntötte a hölgyeket...

Szekcióelnök beszámolója során miután értékelte az elmúlt időszakot, elmondta: nem mondtunk le a katonanői életmódnap megszervezéséről és megrendezéséről. Szakmai napot mindenképpen szeretnénk megrendezni.Amellett, hogy nem vagyunk tájékozottak, nem is tájékozódunk. Legyetek aktívak, müködjünk hatékonyan.

A rendezvénytervről szólva elmondta: tavasszal kellenne megrendezni a 2010-ben elmaradt katonanői életmódnapot. Emellett az ÁEK-ben is szeretnénk látogatást tenni. Készüljünk fel a 20 éves évfordulóra, valamint a jövő évi kongresszusra is.

Beszélt az egyenlő bánásmód hatóságnál zajló tanfolyamokról is, mint mondta a társadalmi diszkrimináció kérdéseiről is értékes előadásokat lehetett hallani. Kiemelte, hogy jó kapcsolatot ápolnak a szerződéses szekcióval. Ezt követően az egyes csapatlátogatásokról beszélt.

A szekció pénzügyi beszámolója során elhangzott: nagyon takarékosan müködtünk, mivel javarészt elmaradtak a 2010-re tervezett rendezvényeink. Adománygyüjtésben vettünk részt az árvízi katasztrófa kapcsán, de szükség volna egy, a szekció történetét feldolgozó vendégkönyv megnyitására is.

A szekcióelnök a november 25-i veszprémi csapatlátogatás előkészítéséről is beszélt. A pénzügyi beszámolót egyhangúan elfogadták a megjelentek.

Dr. Mészáros Melinda alelnök rövid hozzászólásában kiemelte: remélem, hogy a következő időszakban is figyelemmel kísérhetem és támogathatom a szekció életét, müködését.

A tisztújítás során elhangzott, hogy alelnököt, 2 elnökségi tagot és 2 elnökségi póttagot kell választani. A titkos voksolás az alábbi eredményeket hozta: Alelnök Dr. Turi Viktória Phd, elnökségi tag Horváth Józsefné és Bozzainé Horkai Renáta, elnökségi póttag pedig Vaczula Ilona és Makainé Horváth Gabriella lett. Gratulálunk!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.