2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Bagdi Sándor: Programot dolgozok ki és támogatást várok

Hosz  |  2010. 05. 15., 13:13

Bagdi Sándor személyében május tizedike óta új ügyvezetője van a szakszervezetünk által alapított és tulajdonában lévő Egység 2002 Kft.-nek. Az egy esztendőre szóló megbizatást kapott ügyvezető honlapunknak elmondta: Szeretnék megfelelni a tagság és az elnökség elvárásainak, ezért aztán a magam részéről mindent megteszek a zökkenőmentes működtetés érdekében. Mivel az egyezség egy évre szól, ez alatt kiderül, hogy kölcsönösen megfelelünk-e az elvárásoknak. Ám én nem csak tizenkét hónapra gondolkodom. Programot dolgozik ki, melynek végrehajtását egy-két hónap múlva megkezdek végrehajtani. Amennyiben ez közmegelégedésre szolgál, ha megerősítenek, akkor persze hosszabb távú együttműködésről is szó lehet.

Az interjú teljes szövegét a júniusi Egység újságban olvashatják - a szerk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.