2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újabb lakhatási lehetőség a katonáknak

Hosz  |  2008. 12. 23., 16:23

Az Istvánház és a Gaja Liget projektek után - Székesfehérváron - immár a harmadik beruházó is támogatja a hivatásos és szerződéses katonák lakhatási lehetőségeit. A Horog utcában található 92 lakásos társasház esetében - a mindenkori vételárból - 5000 Ft/m2 rendkívüli kedvezményt kapnak szakszervezetünk tagjai. A december 10-i aláírási ceremónián Mészáros Géza Hosz elnök, Várkonyi Csaba, az ERSTE Ingatlanlízing Zrt. elnök-vezérigazgatója és Székely Ferenc, a Horog Ház Kft. ügyvezető igazgatója látta el kézjegyével a három oldalú együttműködési megállapodást. A rendkívül kedvezményes feltételeket rögzítő kontraktus véglegesítésén Sebők Imre fiókvezető, Szűcs Károly értékesítés támogató, Hoppan Péter, a kivitelező képviselője, és Jáger Tibor szolgálatatás- és tagszervező is részt vett...

A Horog Ház Kft. által adott további kedvezményekről az Egység újság decemberi számának közepén található reklámból értesülhetnek, a januári lapszámunkban pedig a Kft. ügyvezetője, a székesfehérvári ERSTE fiók vezetője és a kötelezettségvállalók egyike is elmondja a legfontosabb tudnivalókat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.