2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 393 Ft   : 370 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Internet szabadon

Hosz  |  2008. 05. 22., 18:48

„Internet Szabadon Akció” az Egység 2002 Kft “ mobil felhasználói számára:

A Vodafone Internet Fix tarifacsomag esetén az Előfizető 2 éves hüségnyilatkozat és 1 éves tarifamegtartás vállalása, valamint egy Huawei E220 USB GPRS/3G/HSDPA modem vagy egy Huawei E630 PCMCIA GPRS/3G/HSDPA adatkártya (továbbiakban készülék) megvásárlása esetén az alábbi 4 promóciós kedvezményre jogosult.

A promóciós ajánlat az alábbi 4 elemből tevődik össze:

Vodafone a promócióban résztvevő előfizetők számára a Vodafone Internet Fix tarifacsomag első teljes számlázási ciklusra számlázott havidíját elengedi, valamint az Egység 2002 KFt minimum 200 db internet szabadon akciós előfizetés megrendelése esetén további 11 számlázási hónapra, vagyis a tarifa hüségidőszak teljes időtartamára 1000 Ft-ot jóváír a felhasználó egyenlegén. A tarifacsomag által - jelen Részvételi Feltételekben foglalt eltérésekkel alkalmazott, a Vodafone Internet 5G tarifacsomaggal megegyező bruttó díjakat a 2007 június 1-től érvényes Általános Szerződési Feltételek Díjszabás mellékletének A fejezet 3.2. pontja tartalmazza, ami megtalálható a www.vodafone.hu internetes oldalon.

A Vodafone a havidíjba foglalt 5GB adatforgalom feletti adatforgalom díját elengedi

Egy Huawei E220 USB GPRS/3G/HSDPA modem vagy egy Huawei E630 PCMCIA GPRS/3G/HSDPA adatkártya bruttó 1Ft-ért vásárolható meg. E két eszköz csak a Vodafone magyarországi hálózatán használható.

Az akció időtartama: 2007. június 1-től visszavonásig.

Az internet szabadon akció leírása:

A promócióban résztvevő felhasználó mindössze havi bruttó 5000 Ft- havidíj ellenében egy korlátlan GPRS Internet fix ineternet szolgáltatáshoz jut hozzá, amelyből az első havi havidíjat elengedjük és amenniyben az Egység 2002 KFt 200 db internet szabadon akciós előfizetésre kötelezettséget vállal a fennmaradó 11 hónap tarifa hüségidőszak alatt havi 1000 Ft- ot is jóváírunk számláján, így a szolgáltatás ebben az időszakban csupán bruttó 3800 Ft ba kerül. A szolgáltatás mellé mindössze bruttó 1 Ft ért rendelheti meg a VMC USB Modem (E220) vagy a VMC HSDPA/3G/GPRS - E620 készülékeket, amelyek a 3G / HSDPA technológiának köszönhetően az internet felhasználást sokkal gyorsabbá és élvezhetőbbé teszik számára. Mindezek mellett felhasználónknak egy ingyenes Vodafone mail postafiókot aktiválunk 5 MB tárhellyel, amelyen keresztül könnyedén bonyolíthatja le e-mail, fax és hangposta forgalmát.

Ehhez nem kell mást tennie, csak az Egység 2002 Kft részére megküldeni a Részvételi nyilatkozatot melyet, aláírva szükséges visszaküldeni a Kft levelezési címére: 1558 Budapest , Pf.126. . A nyilatkozattal a felhasználó egy éves tarifahüséget és 24 hónapos szerződési hüséget vállal, ami azt jelenti, hogy az aktiválástól számított 12 hónapig a tarifacsomag váltása nem lehetséges, és az aktiválástól számított 24 hónapig az internet előfizetést köteles fenntartani. A részvételi feltételek elfogadása esetén a Kft a felhasználó részére megrendel a Vodafonetól egy különálló adat simkártyát és a Huawei E220 USB GPRS/3G/HSDPA vagy a Huawei E630 PCMCIA GPRS/3G/HSDPA adatkártya egyikét.

Miért jó?

Az eddigi sávos árazású internet szolgáltatással szemben az internet szabadon akció lehetővé teszi a korlátlan felhasználást és az eddiginél is gyorsabb letöltési sebességet, mindezt pótdíjak felszámolása nélkül fix havidíj ellenében. A különálló tarifacsomagként megrendelt adat simkártya segítségével a hang és adat szolgáltatások egyszerre is használhatók, így nincs szükség a simkártya készülékekben történő cseréjére.

Az USB modemet illetve a VMC adatkártyát számítógéphez csatlakoztatva, bárhol végetlenül egyszerüen, könnyen kezelhető felhasználói felületen keresztül, azonnal hozzáférhetővé válik az internet szolgáltatás.

Jelen akció kizárólag az Egység 2002 Kft mobil felhasználói számára elérhető 2007 június 1-től visszavonásig!

Szélessávú Internet a Vodafone-tól

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk Önnek a Vodafone szélessávú Internet szolgáltatását, főbb technológiai jellemzőit, előnyeit és az elérhető tarifákat, amelyek közül az Ön egyedi igényeinek megfelelően választhat.

A Vodafone szélessávú Internet szolgálatása – a HSDPA technológia

A 3G/HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) a 3G technológia továbbfejlesztése. Segítségével az elméleti letöltési sebesség akár 8-14 Mbit/s is lehet. A gyakorlatban a Vodafone hálózatában egyenlőre az 1-3 Mbit/s-os letöltési sávszélesség érhető el, függően a rádiós viszonyoktól és a hálózat pillanatnyi terhelésétől. Ez már hasonló a vezetékes szolgáltatók által kínált ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) nyújtotta gyorsasághoz. Feltöltési irányban jelenleg 384Kbit/s a hálózat által támogatott elméleti maximum, ami szintén felveszi a versenyt a fix szélessávú szolgáltatásoknál megszokott sebességgel.

Mire használható

Segítségével könnyedén lehet nagy adatforgalmat igénylő üzleti alkalmazásokat futtatni, a vállalati intranethez csatlakozni, internet-telefonálni, videotelefonálni, vagy nagy adatfájlokat, fotókat le- és feltölteni.

Egy 10MB-os video például 1,5Mbit/s sebességgel kevesebb mint 1 perc alatt letölthető.

A HSDPA fő előnyei a fix szélessávú szolgáltatásokhoz (pl. ADSL) képest

· Mobilitás. Bárhol bármikor használható! Magyarországon belül Budapesten és agglomerációjában valamint Győrött, Pécsett, Szegeden, Debrecenben és Miskolcon, külföldön pedig több országban érhető el a nagysebességü hozzáférés. Ezeken a területeken kívül a hagyományos GPRS hozzáférés biztosítja a hozzáférést az internethez.

· Egyszerü és gyors beüzemelés. A szerződés megkötése után nem kell akár hetekig a bekötésre várni, egy gyors és egyszerü telepítés után azonnal használható.

· Automatikus tömörítés. A Vodafone Internet Plusz megoldásnak köszönhetően a weboldalak és e-mailek tömörítve továbbítódnak a hálózaton, ezzel még gyorsabbá, kényelmesebbé téve az internetezést.

Eszközök és főbb jellemzőik

Laptopos használathoz az Adatkártyát, PC-hez pedig az USB modemet ajánljuk:

VMC HSDPA/3G/GPRS - E630 adatkártya.

Maximális sebesség: letöltés - 3,6Mbit/s, feltöltés - 384Kbit/s

Operációs rendszer: Windows XP, XP Pro, 2000

Csatlakozó: II-es típusú (PCMCIA)Huawei USB Modem (E220)

Maximális sebesség: 3,6Mbit/s letöltési, 384Kbit/s feltöltési sebesség

Operációs rendszer: Windows XP, XP Pro, 2000

Csatlakozó: USBLetölthetõ állományok:Részvételi feltételek

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról már közösségi oldalunkon is beszámoltunk, 2024. április 8-18. között rendezik meg a Görög Légierő Andravida légibázisán az INIOCHOS 2024 nemzetközi hadgyakorlatot. Olvasóinknak most az első spotter napról mutatunk fotókat!

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.