2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent az októberi Egység újság!

Hosz  |  2012. 10. 01., 11:42

Az Egység októberi számában részletes beszámolót olvashatnak szakszervezetünk 21. születésnapja alkalmából megrendezett Állatkerti családi napunkról, de értesülhetnek arról is, hogy a HÉF legutóbbi ülésén illetményemelést követeltünk. Emellett a konföderációs csatlakozással is foglalkozó képviseleti ülésekről, valamint a Honvéd Nyugdíjpénztár és a Hosz közötti együttműködési megállapodásról is tájékozódhatnak. Az ezúttal is sok hasznos információt tartalmazó Egység újság e havi száma október első hetében jut el tagjaink postaládájába. Kellemes kikapcsolódást, jó olvasást mindenkinek!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.