2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent az Egység júliusi száma!

Hosz  |  2013. 06. 28., 12:29

A júliusi Egység újság bő terjedelemben számol be a dunai árvízvédelmi munkálatokról, a katonák - miniszterelnök által is elismert - hősies helytállásáról. Emellett részletes tudósítást olvashatnak a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum (HÉF) legutóbbi ülésén történtekről, valamint a ,,Honvédszakszervezet megújul" címet viselő tagmegtartó-tagtoborzó kampányunk júniusi eseményeiről is. Képriportunk az országos horgászverseny eseményeit eleveníti fel, míg a jogi rovatunk az új Btk.-val foglalkozik. Az Egység nyári kikapcsolódási lehetőséget is kínál, ezekért lapozza fel újságunk 18-20. oldalait! Lapunk július első hetében jut el tagjainkhoz. Jó olvasást, sok hasznos információt mindenkinek!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.