2024. 04. 24. szerda
György
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ismét elérhető az Egység újság!

Hosz  |  2014. 02. 26., 09:27

A Honvédszakszervezet költségvetésének szűkössége ellenére 2014-ben is sikerült megteremteni a feltételeket az Egység újság kéthavonta történő megjelenéséhez. A nyomdából azonnal a csomagküldő szolgálaton keresztül.

A hivatásos és a szerződéses állományú tagjaink a helyőrségben, az alapszervezeti- és csoportvezetőinken keresztül kapják kézhez a folyóiratot. Az alakulatok közösségi helységében a Honvédszakszervezet által biztosított álló újságtartó teszi lehetővé minden tagunk számára az elérhetőséget.

Igyekszünk a visszajelzéseknek megfelelően azokkal a témakörökkel foglalkozni, amelyek a tagságot leginkább érintik. Kiemelten kívánjuk kezelni szakszervezetünk belső életét meghatározó történéseket, a honvédelmi érdekegyeztetés kérdéseit, valamint a törvényi szabályzóinkban bekövetkezett változásokat.

Az Egység újság fő célkitüzése továbbra is a tagság szolgálatában az alulról jövő problémák, kezdeményezések felkarolása, segítve ezzel tagságunk mindennapi életének szolgálati tevékenységének jobbítását. Közvetlenül jelen leszünk az alapszervezetek, önálló csoportok és a Honvédszakszervezet központi rendezvényein. Tudósítunk minden a katonákat érintő jogszabályi, szociális változásról, szolgáltatásainkról, üdülési lehetőségekről. Megteszünk mindent annak érdekében, hogy tagjaink minél szélesebb körü tájékoztatást kapjanak a Honvédszakszervezet és a Magyar Honvédség mindennapjairól.

Kedves Olvasó!

Kellemes időtöltést kívánunk a megújuló Egység újsághoz.

Az Egység újság februári száma itt olvasható!

Várjuk leveleiket, közlésre szánt gondolataikat, illetve lapunkkal kapcsolatos észrevételeinket.

Czövek János

Hosz elnök

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Májusi programajánlónkban sok repülős programot találhatnak Olvasóink, hiszen repülőnapok, családi napok, nyílt napok és egyéb rendezvények is várják a látogatókat!

  Háború Művészete magazin

Május első hetében rendezik meg a Maláj Királyi Haditengerészet napját, melyre már javában zajlik a felkészülés: a mai napi gyakorlás során, 2024. április 23-án, két forgószárnyas ütközött össze és zuhant le.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.