2018. 02. 21. szerda
Eleonóra
: 312 Ft   : 253 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ismét elérhető az Egység újság!

Hosz  |  2014. 02. 26., 09:27

A Honvédszakszervezet költségvetésének szűkössége ellenére 2014-ben is sikerült megteremteni a feltételeket az Egység újság kéthavonta történő megjelenéséhez. A nyomdából azonnal a csomagküldő szolgálaton keresztül.

A hivatásos és a szerződéses állományú tagjaink a helyőrségben, az alapszervezeti- és csoportvezetőinken keresztül kapják kézhez a folyóiratot. Az alakulatok közösségi helységében a Honvédszakszervezet által biztosított álló újságtartó teszi lehetővé minden tagunk számára az elérhetőséget.

Igyekszünk a visszajelzéseknek megfelelően azokkal a témakörökkel foglalkozni, amelyek a tagságot leginkább érintik. Kiemelten kívánjuk kezelni szakszervezetünk belső életét meghatározó történéseket, a honvédelmi érdekegyeztetés kérdéseit, valamint a törvényi szabályzóinkban bekövetkezett változásokat.

Az Egység újság fő célkitüzése továbbra is a tagság szolgálatában az alulról jövő problémák, kezdeményezések felkarolása, segítve ezzel tagságunk mindennapi életének szolgálati tevékenységének jobbítását. Közvetlenül jelen leszünk az alapszervezetek, önálló csoportok és a Honvédszakszervezet központi rendezvényein. Tudósítunk minden a katonákat érintő jogszabályi, szociális változásról, szolgáltatásainkról, üdülési lehetőségekről. Megteszünk mindent annak érdekében, hogy tagjaink minél szélesebb körü tájékoztatást kapjanak a Honvédszakszervezet és a Magyar Honvédség mindennapjairól.

Kedves Olvasó!

Kellemes időtöltést kívánunk a megújuló Egység újsághoz.

Az Egység újság februári száma itt olvasható!

Várjuk leveleiket, közlésre szánt gondolataikat, illetve lapunkkal kapcsolatos észrevételeinket.

Czövek János

Hosz elnök

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2018. 02. 09., 09:17
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány rendezvényét február 06-07én tartották a Mátraházán található 4. számú KORK-ban. A rendezvény fókuszába a 2018. évi feladatokat, illetve az 1% adománygyűjtő kampány aktualitásait állították...
2018. 02. 05., 14:10
Az egészségügyi szakdolgozók idén novemberben esedékes 8 százalékos béremelését előrehozták január 1-re - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szerdán, budapesti sajtótájékoztatón, miután újabb sztrájktárgyalási forduló zajlott a kormány és a reprezentatív szakszervezetek között.
2018-02-01 15:44:54
Egy hadsereg igazi ereje mindig hitében és szellemiségében rejlik, a százhetven éves Magyar Honvédségnek pedig mindig is a rendíthetetlen bátorság és hazaszeretet adta a karakterét – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter január 30-án Budapesten, a kétszáz esztendeje született Görgei Artúr tiszteletére rendezett megemlékezésen, ahol a Honvédszakszervezet részéről Czövek János elnök vett részt...
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

Az Egyesült Államok légiereje a B-52H bombázóit új hajtóművekkel látná el és nyugdíjazná a Rockwell B-1 és Northrop Grumman B-2-es flottáját, amint a Northrop újgenerációs B-21-esének megkezdődne a sorozatgyártása.

  Háború Művészete magazin

Már 2017 végén is volt szó arról, hogy Brazília megvásárolhatja a Brit Királyi Haditengerészet 2018-ban nyugdíjba vonuló HMS Ocean névre keresztelt helikopter-hordozóját. A brit védelmi miniszter napokban közzétett beszámolója szerint az üzlet megvalósul, Brazília megvásárolja a hadihajót.