2024. 07. 16. kedd
Valter
: 391 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ismét elérhető az Egység újság!

Hosz  |  2014. 02. 26., 09:27

A Honvédszakszervezet költségvetésének szűkössége ellenére 2014-ben is sikerült megteremteni a feltételeket az Egység újság kéthavonta történő megjelenéséhez. A nyomdából azonnal a csomagküldő szolgálaton keresztül.

A hivatásos és a szerződéses állományú tagjaink a helyőrségben, az alapszervezeti- és csoportvezetőinken keresztül kapják kézhez a folyóiratot. Az alakulatok közösségi helységében a Honvédszakszervezet által biztosított álló újságtartó teszi lehetővé minden tagunk számára az elérhetőséget.

Igyekszünk a visszajelzéseknek megfelelően azokkal a témakörökkel foglalkozni, amelyek a tagságot leginkább érintik. Kiemelten kívánjuk kezelni szakszervezetünk belső életét meghatározó történéseket, a honvédelmi érdekegyeztetés kérdéseit, valamint a törvényi szabályzóinkban bekövetkezett változásokat.

Az Egység újság fő célkitüzése továbbra is a tagság szolgálatában az alulról jövő problémák, kezdeményezések felkarolása, segítve ezzel tagságunk mindennapi életének szolgálati tevékenységének jobbítását. Közvetlenül jelen leszünk az alapszervezetek, önálló csoportok és a Honvédszakszervezet központi rendezvényein. Tudósítunk minden a katonákat érintő jogszabályi, szociális változásról, szolgáltatásainkról, üdülési lehetőségekről. Megteszünk mindent annak érdekében, hogy tagjaink minél szélesebb körü tájékoztatást kapjanak a Honvédszakszervezet és a Magyar Honvédség mindennapjairól.

Kedves Olvasó!

Kellemes időtöltést kívánunk a megújuló Egység újsághoz.

Az Egység újság februári száma itt olvasható!

Várjuk leveleiket, közlésre szánt gondolataikat, illetve lapunkkal kapcsolatos észrevételeinket.

Czövek János

Hosz elnök

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.