2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Gratuláció a minisztériumból

Hosz  |  2005. 04. 14., 12:53

Április 13-án érkezett az a hivatalos gratuláció, melyet a Honvédelmi Minisztériumból továbbították Mészáros Géza elnöknek, az alábbiakban ezt olvashatják...

Mészáros Géza úr a Honvédszakszervezet elnöke Tisztelt Elnök Úr! A Honvédszakszervezet 2005. április 9-i kongresszusán történt elnökké választása alkalmából köszöntjük önt, új és felelősségteljes tisztségéhez tisztelettel gratulálunk. A minisztérium vezetése a jövőben is kiemelt fontosságot tulajdonít az érdekvédelemnek, az érdekvédelmi szervezetek müködéséhez szükséges törvényi feltételek biztosításának, hogy alapszabályi céljaikat megvalósíthassák. A Hosz megújult vezetésével korrekt, partneri viszonyra törekszünk a tárca politikai államtitkárának felelősségével müködő Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum keretében. Bízunk benne, hogy együttmüködésünk a közös célok érdekében korrekt, partneri keretek között előremutató és eredményes lesz. Önnek és a megválasztott új elnökségnek eredményes munkát, jó egészséget kívánunk. Tisztelettel:

Juhász Ferenc

Iváncsik Imre

Dr. Fapál László

 

honvédelmi miniszter

politikai államtitkár

közigazgatási államtitkár

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.