2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

E hét szakszervezeti eseményei

Hosz  |  2005. 04. 25., 17:38

Április 26-án Iváncsik Imre, a HM politikai államtitkára hivatalában fogadja Mészáros Gézát, a Hosz elnökét. Még ugyanezen a napon kerül sor az esélyegyenlőségi koncepció aláírására is. A tervet a honvédelmi tárcához tartozó szakszervezetek, érdekvédelmi szervezetek vezetői, valamint dr. Fapál László, HM közigazgatási államtitkára látja majd el kézjegyével. Másnap, április 27-én a HÉF plenáris ülésén vesz részt a Hosz képviseletében Mészáros Géza elnök, Szincsák Gyula alelnök, valamint Kása László nyugállományú tagozatelnök. Május 1-én FRDÉSZ majális lesz a fővárosi Városligetben, a Napozóréten! A Honvédszakszerevezet minden kedves Hosz tagot és családtagot szeretettel vár!  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.