2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Bemutatkozó látogatás a politikai államtitkárnál

Hosz  |  2005. 04. 26., 11:56

A HM politikai államtitkára bemutatkozó látogatáson fogadta a Hosz elnökét. Mészáros Géza először a honvédelmi miniszterrel, a közigazgatási államtitkárral és a vezérkarfőnökkel történt, elmúlt heti tárgyalások eredményeiről tájékoztatta Iváncsik Imrét. Az április 26-i eszmecserén szót ejtettek még a szakszervezet kongresszusa óta bekövetkezett változásokról, a HM és a Hosz közötti együttműködési megállapodás előkészítéséről, a HÉF-re történő visszatérésről, illetve a Hosz ügyrendi javaslatáról is...

A politikai államtitkár és a reprezentatív katona-szakszervezet elnöke - a fentieken kívül - tárgyalt még az elmaradt munkaidő-kedvezmény kifizetéséről, az ezzel kapcsolatos peren kívüli megállapodásról, a kéthavi parancsnoki jutalom értelmezéséről, valamint a ruházati illetmény terhére történő, újabb 15 ezer forintos kifizetésről is. A Hosz elnöke és a honvédelmi miniszter által kijelölt hivatalos kapcsolattartó, Iváncsik Imre a közeli napokban tovább folytatja majd az egyeztetéseket az április 26-án napirendre került ügyekben.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.