2024. 04. 18. csütörtök
Andrea, Ilma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti majális Táborfalván

Hosz  |  2005. 04. 28., 14:18

A Hodosz és a Hosz helyi szervezeteinek közös rendezésében sikeres szakszervezeti majálist rendeztek Táborfalván. Az április 29-i rendezvény programján - többek között - sör-virsli, tojásdobáló, ping-pong labda fújó és darts verseny, valamint az elmaradhatatlan kispályás labdarúgó bajnokság szerepelt. A logisztikai majálison jelen volt Kepics György, a Hosz megbízott főtitkára, Besenyei Csaba elnökségi tag, valamint Jakubik András megbízott területi ügyvivő is...

Az április 29-i rendezvényről Mészáros Mária, a pusztavacsi Hosz alapszervezet helyettes vezetője a helyszínen elmondta: tekintettel a szakszervezetek közötti jó kapcsolatra, a Nőnap és az Ivó nap mellett már Május elsejét is hagyományosan közösen ünnepli a Hodosz és a Hosz helyi alapszervezete. A táborfalvi esemény Besenyei Csaba és Pálinkás Ilona rövid megnyitó beszédeivel vette kezdetét. A Hosz és a Hodosz alapszervezeti vezetői az elmúlt időszak szakszervezeti eseményeiről számoltak be röviden, majd megkezdődtek a jó hangulatú versenyek. 

A legtöbb érdeklődőt a kispályás foci mellett természetesen az ügyességi - tojásdobáló, ping-pong labda fújó és a sör-virsli - versenyszámok vonzották. Itt a Hosz is megmérettette magát: a ,,Karantén KBF" - Kepics-Besenyei Frakció - elnevezésü szakszervezeti csapat, Jakubik Andrással kiegészülve összesített első helyezést ért el, igaz holtversenyben.

A félnapos program végén a finom ebéd sem maradhatott el, mivel Táborfalván nem szokás babgulyást enni, az ügyes és szakképzett szakácsok csülökpörkölttel lepték meg a szép számú vendégsereget. A rendezvényen mindkét reprezentatív szakszervezet képviselői kinyilvánították, hogy 2006-ban már az MH HEK éves munkatervében is rögzítik a Hosz-Hodosz majálist.     

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.