2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Honvédszakszervezet a Honvédelem Napján

Hosz  |  2005. 05. 21., 13:04

A fővárosi Felvonulási téren rendezett Honvédelem Napja igazán sikeres eseménynek bizonyult. Május 21-én volt - többek között - technikai eszköz- egyenruha- és közelharcbemutató, látványos tömegkezelés, emellett szórakoztató koncertet adott a veszprémi Légierő Zenekar is. A kilátogató több ezres közönségnek bemutatkozó alakulatok sátrai között a Honvédszakszervezeté is megjelent...

A Honvédszakszervezet sátránál már kora délelőtt rengeteg látogató megfordult. A szakszervezetis polók, sapkák, bögrék, valamint az egyéb reklámeszközök - a több ezer, honvédelem iránt érdeklődő gyermek és felnőtt jóvoltából - gyorsan elfogytak. Juhász Ferenc honvédelmi miniszternek Mészáros Géza elnök adott át szakszervezeti szóróajándékokat. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.