2023. 09. 27. szerda
Adalbert
: 390 Ft   : 368 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tapolcán lettek szakszervezeti tagok

Hosz  |  2005. 06. 01., 18:29

Százhetvennégy – május elsö napjaiban bevonult – szerzödéses katona számára tartottak aktuális tájékoztatót a Honvédszakszervezet vezetö tisztségviselöi. A Tapolcai Kiképzö Központban május 6-án megrendezett eseményen Heiling Ottó alelnök és Jáger Tibor területi ügyvivö adott hasznos tudnivalókat a fiatal katonáknak. A sikeres elöadások után hatvankilencen – még a helyszínen – döntöttek úgy, belépnek a Hosz tagjai sorába…

 

Százhetvennégy – köztük tizenhárom hölgy – vonult be szerzödéses katonának május elsö hetében, Tapolcára. A helyi kiképzö központban – május 6-án – Lakos Péter mérnök örnagy, a helyi Hosz alapszervezet vezetöje nyitotta meg az aktuális tájékoztatót, majd bemutatta a megjelent szakszervezeti tisztségviselöket: Heiling Ottó alelnököt, Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi- és Szita Róbert kommunikációs ügyvivöket.

 

Ezt követöen Heiling Ottó tartott aktuális tájékoztatót. A Hosz alelnöke – miután tájékoztatta a szerzödéses és hivatásos katonákat az áprilisi rendkívüli kongresszus személyi vonatkozású döntéseiröl, a Honvédszakszervezet aktuális érdekképviseleti- és érdekvédelmi feladatairól – a megfogalmazott célkitûzésekröl beszélt. A Hosz alelnöke – a küszöbön álló tapolcai szervezeti változások miatt – felajánlotta a szakszervezet jogsegélyszolgálatának segítségét.

 

Ezután Jáger Tibor, nyugat-magyarországi területi ügyvivö a szakszervezet, az Egység 2002 Kft. és a ,,Katonákért” Alapítvány által nyújtott szolgáltatásokról adott részletes tájékoztatót. A szerzödéses katonák vonzónak találták a bemutatott – tagsági viszonnyal együtt járó – kedvezményeket: a rövid fórum után hatvankilenc szerzödéses katona még a helyszínen kitöltötte a Honvédszakszervezet belépési nyilatkozatát.
Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

2023. szeptember 26-án újabb sajtó-, illetve spotternyilvános eseményre várták az érdeklődőket az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandárnál: a Tiger Meet gyakorlatra kitelepülő Gripen flotta 30-as oldalszámú tagja új dekorációt kapott, melyet a keddi napon mutattak be a Kecskeméti Repülőbázison.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.