2024. 05. 21. kedd
Konstantin
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ülést tartott az ügyvezetés

Hosz  |  2005. 06. 07., 11:24

Mészáros Géza elnök, Szincsák Gyula alelnök és Kepics György főtitkár részvételével tartott ülést a Hosz ügyvezetése. A szakmai és területi ügyvivők haderőnemi titkárok előtt a szakszervezet vezetője - többek között - a hosszabb távú gondolkodásra, az egyértelmű és átlátható szakmai munkára, a letisztult profilú munkakörök fontosságára hívta fel a figyelmet... 

Az ügyvezetés ülésén Szincsák Gyula alelnök az együttgondolkodásról és a szakmaiságról beszélt. Elmondta, hogy a szociális, a jogi, a munkavédelmi és a kommunikációs szakterületnek is fejlődnie kell, ennek érdekében a szakmai ügyvivők és a Hosz felső vezetésének bevonásával - rövid időn belül - tisztázni fogják az egyes területek rendeltetését, és a velük szembeni jövőbeni minőségi elvárásokat. A résztvevők egyeztettek a június 9-i, tapolcai konfliktuskezelő nap lebonyolításáról, valamint a június 20-i elnökségi ülés napirendjéről is. A Hosz elnöke elmondta, hogy hamarosan megkezdődik az ,,Egység 2002" Kft. - független könyvvizsgáló cég bevonásával történő - intézményes átvilágítása. Ezt követően a haderőnemi titkárok és az ügyvivők beszámoltak elvégzett munkájukról: Jáger Tibor és Jakubik András tájékoztatott a területi ügyvivők közötti tevékenységek átadás-átvételének helyzetéről, majd Szita Róbert kommunikációs ügyvivő azt emelte ki, hogy az elmúlt időszakban rendkívül sok - tájékoztatásra kötelezett - esemény történt, mint elmondta, a saját hivatalos honlapot csaknem 14.000 olvasó látogatta meg májusban.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024-05-07 13:18:55
Kedves Tagtársunk! 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának...

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.