2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ülést tartott az ügyvezetés

Hosz  |  2005. 06. 07., 11:24

Mészáros Géza elnök, Szincsák Gyula alelnök és Kepics György főtitkár részvételével tartott ülést a Hosz ügyvezetése. A szakmai és területi ügyvivők haderőnemi titkárok előtt a szakszervezet vezetője - többek között - a hosszabb távú gondolkodásra, az egyértelmű és átlátható szakmai munkára, a letisztult profilú munkakörök fontosságára hívta fel a figyelmet... 

Az ügyvezetés ülésén Szincsák Gyula alelnök az együttgondolkodásról és a szakmaiságról beszélt. Elmondta, hogy a szociális, a jogi, a munkavédelmi és a kommunikációs szakterületnek is fejlődnie kell, ennek érdekében a szakmai ügyvivők és a Hosz felső vezetésének bevonásával - rövid időn belül - tisztázni fogják az egyes területek rendeltetését, és a velük szembeni jövőbeni minőségi elvárásokat. A résztvevők egyeztettek a június 9-i, tapolcai konfliktuskezelő nap lebonyolításáról, valamint a június 20-i elnökségi ülés napirendjéről is. A Hosz elnöke elmondta, hogy hamarosan megkezdődik az ,,Egység 2002" Kft. - független könyvvizsgáló cég bevonásával történő - intézményes átvilágítása. Ezt követően a haderőnemi titkárok és az ügyvivők beszámoltak elvégzett munkájukról: Jáger Tibor és Jakubik András tájékoztatott a területi ügyvivők közötti tevékenységek átadás-átvételének helyzetéről, majd Szita Róbert kommunikációs ügyvivő azt emelte ki, hogy az elmúlt időszakban rendkívül sok - tájékoztatásra kötelezett - esemény történt, mint elmondta, a saját hivatalos honlapot csaknem 14.000 olvasó látogatta meg májusban.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.