2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres családi nap az Aquarénában

Hosz  |  2005. 07. 18., 10:04

Már-már hagyomány, hogy nyár közepén a mogyoródi Aquarénába invitálja tagjait és azok hozzátartozóit a Honvédszakszervezet és az ,,Egység 2002\" Kft. A július 16-i rendezvényen immáron másodszor kedvezett az időjárás: a  derült napos égbolt alatt - hetvennyolc alapszervezettől és mintegy negyven helyőrségből - több mint kettőezer-ötszáz szakszervezeti és családtag szórakozhatott az élményparkban... 

A több tucat autóbuszt kedvezménnyel, illetve a parancsnokoknak köszönhetően térítésmentesen vehették igénybe utazásra a családi nap részvevői. Számtalan csúszda, élménymedence, vízi-torna látogatásában megéhezett látogató jelképes összegért, száz forintért kapott finom ebédet. 

A rendezvényt egyébként kitünően lebonyolító Honvédszakszervezet, az ,,Egység 2002" Kft segítségével hat  mázsa negyven kiló marhahúst, hat mázsa burgonyát, három mázsa nyolcvan  kiló kenyeret, három mázsa hetvenöt kiló vegyes savanyúságot biztosított a lakomához – mondta a Kft. ügyvezetője, Sárkány Ferenc.

 

A Hosz elnökségi tagja, Besenyei Csaba, az étkeztetés főszervezőjeként elmondta, hogy a finom ebédet  - már hagyományosan - a káli alakulat huszonöt aktivistája, a helybéli Hosz-tagok segítségével, az alakulat parancsnokának hozzájárulásával és Somodi Lajosné, Zsuzsika főszakács vezetésével főzte.

Reményeink szerint a rendezvény egymás jobb megismerését családi és emberi kapcsolatok javulását, a közösségi  élet jobbítását szolgálta – nyilatkozta a rendezvényt összegző Mészáros Géza. A Honvédszakszervezet elnöke azt is hozzátette, hogy ezzel a rendezvénnyel nyitotta meg a Hosz a katonai érdekvédelem tizenöt éves megalakulásának megemlékezéseit. A Hosz legközelebb szeptember 10-én, a szakszervezet megalakulásának évfordulóján - a budapesti Zách utcai objektumban - tart családi napot.

Nagy Zsolt őrnagy, Veszprémből a Légierő Parancsnokságról érkezett családjával: Jól éreztük magunkat, már másodszor vagyunk itt, különösen az teszi értékessé az itt eltöltött néhány órát, hogy hamarosan hathónapos  külföldi szolgálatomat kezdem meg Afganisztánban. 

A rendezvény végén az Aquarena ügyvezetője elismerését fejezte ki a szakszervezet és az ,,Egység 2002" Kft. vezetőjének a kiemelkedő szervezésért és lebonyolításért.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.