2024. 04. 24. szerda
György
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres családi nap az Aquarénában

Hosz  |  2005. 07. 18., 10:04

Már-már hagyomány, hogy nyár közepén a mogyoródi Aquarénába invitálja tagjait és azok hozzátartozóit a Honvédszakszervezet és az ,,Egység 2002\" Kft. A július 16-i rendezvényen immáron másodszor kedvezett az időjárás: a  derült napos égbolt alatt - hetvennyolc alapszervezettől és mintegy negyven helyőrségből - több mint kettőezer-ötszáz szakszervezeti és családtag szórakozhatott az élményparkban... 

A több tucat autóbuszt kedvezménnyel, illetve a parancsnokoknak köszönhetően térítésmentesen vehették igénybe utazásra a családi nap részvevői. Számtalan csúszda, élménymedence, vízi-torna látogatásában megéhezett látogató jelképes összegért, száz forintért kapott finom ebédet. 

A rendezvényt egyébként kitünően lebonyolító Honvédszakszervezet, az ,,Egység 2002" Kft segítségével hat  mázsa negyven kiló marhahúst, hat mázsa burgonyát, három mázsa nyolcvan  kiló kenyeret, három mázsa hetvenöt kiló vegyes savanyúságot biztosított a lakomához – mondta a Kft. ügyvezetője, Sárkány Ferenc.

 

A Hosz elnökségi tagja, Besenyei Csaba, az étkeztetés főszervezőjeként elmondta, hogy a finom ebédet  - már hagyományosan - a káli alakulat huszonöt aktivistája, a helybéli Hosz-tagok segítségével, az alakulat parancsnokának hozzájárulásával és Somodi Lajosné, Zsuzsika főszakács vezetésével főzte.

Reményeink szerint a rendezvény egymás jobb megismerését családi és emberi kapcsolatok javulását, a közösségi  élet jobbítását szolgálta – nyilatkozta a rendezvényt összegző Mészáros Géza. A Honvédszakszervezet elnöke azt is hozzátette, hogy ezzel a rendezvénnyel nyitotta meg a Hosz a katonai érdekvédelem tizenöt éves megalakulásának megemlékezéseit. A Hosz legközelebb szeptember 10-én, a szakszervezet megalakulásának évfordulóján - a budapesti Zách utcai objektumban - tart családi napot.

Nagy Zsolt őrnagy, Veszprémből a Légierő Parancsnokságról érkezett családjával: Jól éreztük magunkat, már másodszor vagyunk itt, különösen az teszi értékessé az itt eltöltött néhány órát, hogy hamarosan hathónapos  külföldi szolgálatomat kezdem meg Afganisztánban. 

A rendezvény végén az Aquarena ügyvezetője elismerését fejezte ki a szakszervezet és az ,,Egység 2002" Kft. vezetőjének a kiemelkedő szervezésért és lebonyolításért.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Májusi programajánlónkban sok repülős programot találhatnak Olvasóink, hiszen repülőnapok, családi napok, nyílt napok és egyéb rendezvények is várják a látogatókat!

  Háború Művészete magazin

Május első hetében rendezik meg a Maláj Királyi Haditengerészet napját, melyre már javában zajlik a felkészülés: a mai napi gyakorlás során, 2024. április 23-án, két forgószárnyas ütközött össze és zuhant le.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.