2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres családi nap az Aquarénában

Hosz  |  2005. 07. 18., 10:04

Már-már hagyomány, hogy nyár közepén a mogyoródi Aquarénába invitálja tagjait és azok hozzátartozóit a Honvédszakszervezet és az ,,Egység 2002\" Kft. A július 16-i rendezvényen immáron másodszor kedvezett az időjárás: a  derült napos égbolt alatt - hetvennyolc alapszervezettől és mintegy negyven helyőrségből - több mint kettőezer-ötszáz szakszervezeti és családtag szórakozhatott az élményparkban... 

A több tucat autóbuszt kedvezménnyel, illetve a parancsnokoknak köszönhetően térítésmentesen vehették igénybe utazásra a családi nap részvevői. Számtalan csúszda, élménymedence, vízi-torna látogatásában megéhezett látogató jelképes összegért, száz forintért kapott finom ebédet. 

A rendezvényt egyébként kitünően lebonyolító Honvédszakszervezet, az ,,Egység 2002" Kft segítségével hat  mázsa negyven kiló marhahúst, hat mázsa burgonyát, három mázsa nyolcvan  kiló kenyeret, három mázsa hetvenöt kiló vegyes savanyúságot biztosított a lakomához – mondta a Kft. ügyvezetője, Sárkány Ferenc.

 

A Hosz elnökségi tagja, Besenyei Csaba, az étkeztetés főszervezőjeként elmondta, hogy a finom ebédet  - már hagyományosan - a káli alakulat huszonöt aktivistája, a helybéli Hosz-tagok segítségével, az alakulat parancsnokának hozzájárulásával és Somodi Lajosné, Zsuzsika főszakács vezetésével főzte.

Reményeink szerint a rendezvény egymás jobb megismerését családi és emberi kapcsolatok javulását, a közösségi  élet jobbítását szolgálta – nyilatkozta a rendezvényt összegző Mészáros Géza. A Honvédszakszervezet elnöke azt is hozzátette, hogy ezzel a rendezvénnyel nyitotta meg a Hosz a katonai érdekvédelem tizenöt éves megalakulásának megemlékezéseit. A Hosz legközelebb szeptember 10-én, a szakszervezet megalakulásának évfordulóján - a budapesti Zách utcai objektumban - tart családi napot.

Nagy Zsolt őrnagy, Veszprémből a Légierő Parancsnokságról érkezett családjával: Jól éreztük magunkat, már másodszor vagyunk itt, különösen az teszi értékessé az itt eltöltött néhány órát, hogy hamarosan hathónapos  külföldi szolgálatomat kezdem meg Afganisztánban. 

A rendezvény végén az Aquarena ügyvezetője elismerését fejezte ki a szakszervezet és az ,,Egység 2002" Kft. vezetőjének a kiemelkedő szervezésért és lebonyolításért.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.