2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Honvédszakszervezet a Repülőnapon

Hosz  |  2005. 08. 04., 15:59

Augusztus 6-7-én ötödik alkalommal nyitja meg kapuit a kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis a repülőgépek és a repülés iránt érdeklődő nagyközönségnek. A szép hagyományokkal bíró Nemzetközi Repülőnapon és Haditechnikai bemutatón, - a Magyar Honvédség repülő, szárazföldi és logisztikai csapatai mellett - idén a Honvédszakszervezet is részt vesz. A Hosz és az ,,Egység 2002\" Kft. - a szakszervezet szolgáltatásait bemutató sátrában - szeretettel vár minden kedves érdeklődőt, legyen ott Ön is! Az augusztus 5-i sajtótájékoztatón dr. Gömbös János, a szervező bizottság elnöke kijelentette: a Magyar Honvédség számára igazán jó reklám lesz ez a nagyszerű esemény.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.