2023. 06. 02. péntek
Anita, Kármen
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Együttműködési megállapodások 2.

Hosz  |  2005. 08. 30., 18:35

A Honvédszakszervezet és a Honvédelmi Minisztérium közötti, május 19-e óta létezö kétoldalú együtt­mûködési megállapodás az alapja a két szervezet közötti további jó kapcsolatnak – hangzott el augusztus 22-én a Magyar Honvédség Összhaderönemi Logisztikai és Támogató Parancsnokságán (MH ÖLTP). A Mészáros Géza Hosz elnök és dr. Gáspár Tibor mérnök vezérörnagy, MH ÖLTP parancsnok által aláírt együttmûködési megállapodás hosszas elökészítés után – melyben részt vett dr. Ujfaludi Zoltán és Jakubik András  területi ügyvivö is – öltött tartalmas formát. Szervezett formában történik a továbbiakban az eddigi, a Hosz részéröl Besenyei Csaba elnökségi tag nevével és munkájával fémjelzett sikeres együttmûködés a Honvédszakszervezet és a Magyar Honvédség Össz­had­erö­nemi Logisztikai és Tá­mo­gató Pa­rancs­nok­sága között – mondta az aláírási ceremónia közben dr. Gáspár Tibor mérnök vezérörnagy.A Honvédszakszervezet elnöke – miután megköszönte a haderönemi parancsnoknak a Hosz számára nyújtott eddigi támogatásokat – tájékoztatást adott a Hosz által kezdeményezett és lebonyolított aszódi konfliktuskezelö program eredményeiröl, majd a szeptember 10-i szakszervezeti családi- és sportnapra is meghívta az MH ÖLTP vezetöjét. Az együttmûködési megállapodást Besenyei Csaba, a Hosz logisztikai haderönemi képviselöje is ellátta kézjegyével. A ceremónia végén Gáspár vezérörnagy  kijelentette: rengeteg munka vár még a haderönem személyi állományára, a hivatásos és szerzödéses katonáknak tudomásul kell venni és alkalmazkodni kell a haderö-átalakítás okozta változásokhoz.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.
2023-01-31 14:08:05
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány 2021. évi projekt keretében az alapítvány működési költségeinek támogatása és szakmai programjai (tanácsadás, szakmai jogi tájékoztatások) valósulhattak meg.

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

1942 tavaszán, a megtépázott amerikai USS Houston és az ausztrál HMAS Perth cirkálók, a Jáva-tengeren előző nap vívott tengeri csata túlélőiként, a Jáva és Szumátra között húzódó Szunda-szoroson át próbáltak egérutat nyerni a megállíthatatlanul előrenyomuló japánok elől. Nem jártak sikerrel és sorsukat sokáig homály fedte.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.