2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Együttműködési megállapodások 2.

Hosz  |  2005. 08. 30., 18:35

A Honvédszakszervezet és a Honvédelmi Minisztérium közötti, május 19-e óta létezö kétoldalú együtt­mûködési megállapodás az alapja a két szervezet közötti további jó kapcsolatnak – hangzott el augusztus 22-én a Magyar Honvédség Összhaderönemi Logisztikai és Támogató Parancsnokságán (MH ÖLTP). A Mészáros Géza Hosz elnök és dr. Gáspár Tibor mérnök vezérörnagy, MH ÖLTP parancsnok által aláírt együttmûködési megállapodás hosszas elökészítés után – melyben részt vett dr. Ujfaludi Zoltán és Jakubik András  területi ügyvivö is – öltött tartalmas formát. Szervezett formában történik a továbbiakban az eddigi, a Hosz részéröl Besenyei Csaba elnökségi tag nevével és munkájával fémjelzett sikeres együttmûködés a Honvédszakszervezet és a Magyar Honvédség Össz­had­erö­nemi Logisztikai és Tá­mo­gató Pa­rancs­nok­sága között – mondta az aláírási ceremónia közben dr. Gáspár Tibor mérnök vezérörnagy.A Honvédszakszervezet elnöke – miután megköszönte a haderönemi parancsnoknak a Hosz számára nyújtott eddigi támogatásokat – tájékoztatást adott a Hosz által kezdeményezett és lebonyolított aszódi konfliktuskezelö program eredményeiröl, majd a szeptember 10-i szakszervezeti családi- és sportnapra is meghívta az MH ÖLTP vezetöjét. Az együttmûködési megállapodást Besenyei Csaba, a Hosz logisztikai haderönemi képviselöje is ellátta kézjegyével. A ceremónia végén Gáspár vezérörnagy  kijelentette: rengeteg munka vár még a haderönem személyi állományára, a hivatásos és szerzödéses katonáknak tudomásul kell venni és alkalmazkodni kell a haderö-átalakítás okozta változásokhoz.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.