2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Látogatás Hetényegyházán

Hosz  |  2005. 09. 08., 09:16

Mészáros Géza Hosz elnök, Besenyei Csaba, a szakszervezet logisztikai haderőnemi elnökségi tagja és dr. Ujfaludi Zoltán kelet-magyarországi területi ügyvivő a közelmúltban meghívót kapott Czikó László ezredestől a Magyar Honvédség Veszélyesanyag-ellátó Központjának (MH VEK) parancsnokától, tiszteljék meg a szervezet havi vezetői értekezletét. A szeptember 7-i eseménynek a hetényegyházi üzemanyagraktár adott otthont...

A vezetői értekezlet keretében a Hosz képviselői is szót kaptak. A tisztségviselők tájékoztatták a jelen lévő parancsnokokat, illetve főnököket az aktuális kérdésekről, eseményekről. Besenyei Csaba hozzászólásában -többek között - köszönetet mondott Czikó ezredesnek az általa nyújtott eddigi támogatásokért, egyben ígéretet tett, hogy, mint eddig, ezután is, megadja a szervezet mindazt a segítséget, melyet az előttünk álló események megkövetelnek. A színvonalas parancsnoki értékelés és feladatszabás után az MH VEK-hez tartozó parancsnokok tették meg jelentésüket, melynek keretében a felszámolásra ítélt alakulatok parancsnokai kiemelték, hogy - ebben a nehéz időszakban - különösen is számítanak a Honvédszakszervezet segítségére. A rendezvény zárásaként a hetényegyházi üzemanyagbázis parancsnoka előbb számítógépes animáció segítségével, majd buszos helyszínbejárással bemutatta a résztvevőknek az MH VEK-hez a közelmúltban integrálódott bázist.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024-05-07 13:18:55
Kedves Tagtársunk! 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának...

  JETfly Magazin

2018 után újra hazánk ad otthont a Nemzetközi Katonai Sporttanács által szervezett 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokságnak – jelentette be dr. Bali Tamás ezredes, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka a Szolnok-Szandaszőlős Sportrepülőtéren tartott sajtótájékoztatón, május 24-én, pénteken.

  Háború Művészete magazin

Megvan a következő magyar űrhajós! Kapu Tibor lehet az a magyar, aki a világűrbe mehet - jelentette be közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. A Magyar Honvédség nagy szerepet vállalt az űrhajósok felkészítésében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.