2024. 06. 14. péntek
Vazul
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Látogatás Hetényegyházán

Hosz  |  2005. 09. 08., 09:16

Mészáros Géza Hosz elnök, Besenyei Csaba, a szakszervezet logisztikai haderőnemi elnökségi tagja és dr. Ujfaludi Zoltán kelet-magyarországi területi ügyvivő a közelmúltban meghívót kapott Czikó László ezredestől a Magyar Honvédség Veszélyesanyag-ellátó Központjának (MH VEK) parancsnokától, tiszteljék meg a szervezet havi vezetői értekezletét. A szeptember 7-i eseménynek a hetényegyházi üzemanyagraktár adott otthont...

A vezetői értekezlet keretében a Hosz képviselői is szót kaptak. A tisztségviselők tájékoztatták a jelen lévő parancsnokokat, illetve főnököket az aktuális kérdésekről, eseményekről. Besenyei Csaba hozzászólásában -többek között - köszönetet mondott Czikó ezredesnek az általa nyújtott eddigi támogatásokért, egyben ígéretet tett, hogy, mint eddig, ezután is, megadja a szervezet mindazt a segítséget, melyet az előttünk álló események megkövetelnek. A színvonalas parancsnoki értékelés és feladatszabás után az MH VEK-hez tartozó parancsnokok tették meg jelentésüket, melynek keretében a felszámolásra ítélt alakulatok parancsnokai kiemelték, hogy - ebben a nehéz időszakban - különösen is számítanak a Honvédszakszervezet segítségére. A rendezvény zárásaként a hetényegyházi üzemanyagbázis parancsnoka előbb számítógépes animáció segítségével, majd buszos helyszínbejárással bemutatta a résztvevőknek az MH VEK-hez a közelmúltban integrálódott bázist.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A legnagyobb nemzetközi légitársaság újabb jelentős lépést tett a légi közlekedés károsanyag-kibocsátásának csökkentéséért. Az Emirates több más járatához hasonlóan, már a Szingapúrból induló repülőgépeit is környezetkímélőbb üzemanyaggal üzemelteti.

  Háború Művészete magazin

Egy új harcjármű rendszerbe állításakor az első lépések egyik legfontosabbika a kezelők vezetési rutinjának megszerzése. A június 11-ei héten az MH Klapka György 1. Páncélosdandár egyik legkorszerűbb eszközével, a Leopard 2A7HU típusú harckocsival gyakorolják a harcjárművezetők többek között a közúton való közlekedést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.