2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fórumon a székesfehérvári pénzügyeseknél

Hosz  |  2005. 09. 18., 21:39

Az áprilisi rendkívüli választmányi ülés óta – melyen új tisztségviselőket választottak a Honvédszakszervezet küldöttei – több tucatnyi bemutatkozó látogatáson vett részt Mészáros Géza elnök vezetésével az új irányító testület. Szeptember 12-én a Hosz háromfős delegációja a HM 2.sz. Területi Pénzügyi és Számviteli Igazgatóságát kereste fel.

Székesfehérvárott, a HM 2.sz. Területi Pénzügyi és Számviteli Igazgatóságán Tóth Zoltán ezredes, a szervezet igazgatója, és helyettese, Zóka József ezredes fogadta Mészáros Géza elnököt, Jáger Tibor Nyugat-magyarországi területi-, és Hortobágyi Tibor jogi ügyvivőt. A Hosz elnöke tájékoztatta vendéglátóit az április óta eltelt időszak változásairól, a szakszervezet tevékenységéről. Elmondta, hogy az érdekvédők számos készülő jogszabályt is véleményeztek: így szakértőik állást foglaltak a Hjt. módosításával kapcsolatosan, és véleményezték a kafetéria rendszer koncepcióját is. Ismertették a Hosz belső struktúráját, az élet diktálta szervezeti módosítás szükségességét.

Tóth Zoltán, a HM 2. sz. TPSZI igazgatója az ellátórendszer átalakításáról tájékoztatta a Honvédszakszervezet képviselőit.

A szakszervezeti vezetők ezt követően fórumon találkoztak a HM 2.sz. Területi Pénzügyi és Számviteli Igazgatóság munkatársaival. Ezen Mészáros Géza elnök a Hosz feladatairól, a napi érdekvédelmi munkáról, Hortobágyi Tibor a jogszabályok módosításáról, illetve ezek kapcsán a Honvédelmi Minisztériummal történő egyeztetésekről, míg Jáger Tibor a Hosz szolgáltatásairól – többek között a kedvezményes telefon- és gépkocsi vásárlási lehetőségekről – adott tájékoztatást. Az elhangzott kérdések zömmel a kafetéria rendszerrel, a különjuttatásokkal és a különböző szolgáltatásokkal foglalkoztak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.