2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fórumon a székesfehérvári pénzügyeseknél

Hosz  |  2005. 09. 18., 21:39

Az áprilisi rendkívüli választmányi ülés óta – melyen új tisztségviselőket választottak a Honvédszakszervezet küldöttei – több tucatnyi bemutatkozó látogatáson vett részt Mészáros Géza elnök vezetésével az új irányító testület. Szeptember 12-én a Hosz háromfős delegációja a HM 2.sz. Területi Pénzügyi és Számviteli Igazgatóságát kereste fel.

Székesfehérvárott, a HM 2.sz. Területi Pénzügyi és Számviteli Igazgatóságán Tóth Zoltán ezredes, a szervezet igazgatója, és helyettese, Zóka József ezredes fogadta Mészáros Géza elnököt, Jáger Tibor Nyugat-magyarországi területi-, és Hortobágyi Tibor jogi ügyvivőt. A Hosz elnöke tájékoztatta vendéglátóit az április óta eltelt időszak változásairól, a szakszervezet tevékenységéről. Elmondta, hogy az érdekvédők számos készülő jogszabályt is véleményeztek: így szakértőik állást foglaltak a Hjt. módosításával kapcsolatosan, és véleményezték a kafetéria rendszer koncepcióját is. Ismertették a Hosz belső struktúráját, az élet diktálta szervezeti módosítás szükségességét.

Tóth Zoltán, a HM 2. sz. TPSZI igazgatója az ellátórendszer átalakításáról tájékoztatta a Honvédszakszervezet képviselőit.

A szakszervezeti vezetők ezt követően fórumon találkoztak a HM 2.sz. Területi Pénzügyi és Számviteli Igazgatóság munkatársaival. Ezen Mészáros Géza elnök a Hosz feladatairól, a napi érdekvédelmi munkáról, Hortobágyi Tibor a jogszabályok módosításáról, illetve ezek kapcsán a Honvédelmi Minisztériummal történő egyeztetésekről, míg Jáger Tibor a Hosz szolgáltatásairól – többek között a kedvezményes telefon- és gépkocsi vásárlási lehetőségekről – adott tájékoztatást. Az elhangzott kérdések zömmel a kafetéria rendszerrel, a különjuttatásokkal és a különböző szolgáltatásokkal foglalkoztak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.