2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az Egység októberi száma írja

Hosz  |  2005. 09. 28., 10:10

Az Egység október 3-án megjelenő számában - többek között - a jubileumi esztendő nyitóprogramjáról, a sikeres Zách utcai rendezvényről, a holland társszakszervezettel történő kapcsolatról, valamint a várpalotai tagtoborzó rendezvényről is olvashatnak. A lap felelős szerkesztője portrét közöl Jakubik András budapesti területi ügyvivőről és Kaptur József repülő-alezredesről is. A küszöbön álló fúzió előtt megismerkedhetnek a LIGA szakszervezeti tömörüléssel, emellett beszámolunk a Hosz és az FRDÉSZ elnökségi ülésein történtekről is. Az Egység folytatja a honvéd érdekvédelem 15 évéről szóló történeti sorozatot is. A megjelenő cikkek már letölthetők honlapunkról, jó olvasást!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.