2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Horgászok a Bregyó-közben

Hosz  |  2005. 09. 30., 18:03

A HM Pénzügyi és Számviteli Szolgálat IV. Horgászversenyét szeptember 24-én rendezték Székesfehérvárott. A Bregyó-közben - mintegy háromszázötven érdeklődő részvételével - lebonyolított, a HM 2. sz. TPSZI. által szervezett családi programot a Honvédszakszervezet is támogatta... 

A megnyitó utáni verseny, majd a finom ebéd után került sor az eredményhirdetésre. A Hosz elismeréseit Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivő adta át. Az egész napos családi program a jó hangulatú zenés-táncos müsorral ért véget.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.