2024. 05. 29. szerda
Magdolna
: 385 Ft   : 355 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Lakásügyisek továbbképzésén

Hosz  |  2005. 10. 13., 13:50

A HM Védelemgazdálkodási Főosztály, Lakásfelügyeleti Osztálya október 10-12 között rendezett lakásügyi szakmai továbbképzést. Az előadók között szerepelt dr. Kunos Bálint, a HM védelemgazdálkodási  helyettes államtitkára és Lévai István Attila dandártábornok, főosztályvezető is. A kimondottan őszinte, ösztönző és dicsérő jellegű balatonkenesei előadásokon mindketten kiemelték, hogy a témában továbbra is elvárandó a fegyelmezett, pontos és szorgalmas munka. Az eseményen Jáger Tibor és dr. Ujfaludi Zoltán területi ügyvivők képviselték a Honvédszakszervezetet...

A továbbképzés betekintést nyújtott abba az áldozatos munkába, melyet az osztály dolgozói, sokszor a lehetőségeik határán táncolva végeznek. Az érdekvédelmi szakember számára megnyugtató volt hallani, hogy a felmerült kérdések, problémák kapcsán mindig a segíteni akarás, az emberi humánum kerül előtérbe. A törvényesség mellett, azzal egy szinten, a Magyar Honvédségnél hivatásukat teljesítő ember számít kizárólagos szempontnak. Both István osztályvezető zárszavában megerősítette, hogy az osztálynak szüksége van a konstruktív, szakmailag képzett érdekvédelmi szervvel - a Honvédszakszervezettel - való együttmüködésre.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...

  JETfly Magazin

Az első nyári hónapban repülőnapot rendeznek többek között Dunakeszin, Kadarkúton és Budaörsön is, a Múzeumok Éjszakáján pedig szintén több helyszínen várják a repülés rajongóit!

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.