2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Lakásügyisek továbbképzésén

Hosz  |  2005. 10. 13., 13:50

A HM Védelemgazdálkodási Főosztály, Lakásfelügyeleti Osztálya október 10-12 között rendezett lakásügyi szakmai továbbképzést. Az előadók között szerepelt dr. Kunos Bálint, a HM védelemgazdálkodási  helyettes államtitkára és Lévai István Attila dandártábornok, főosztályvezető is. A kimondottan őszinte, ösztönző és dicsérő jellegű balatonkenesei előadásokon mindketten kiemelték, hogy a témában továbbra is elvárandó a fegyelmezett, pontos és szorgalmas munka. Az eseményen Jáger Tibor és dr. Ujfaludi Zoltán területi ügyvivők képviselték a Honvédszakszervezetet...

A továbbképzés betekintést nyújtott abba az áldozatos munkába, melyet az osztály dolgozói, sokszor a lehetőségeik határán táncolva végeznek. Az érdekvédelmi szakember számára megnyugtató volt hallani, hogy a felmerült kérdések, problémák kapcsán mindig a segíteni akarás, az emberi humánum kerül előtérbe. A törvényesség mellett, azzal egy szinten, a Magyar Honvédségnél hivatásukat teljesítő ember számít kizárólagos szempontnak. Both István osztályvezető zárszavában megerősítette, hogy az osztálynak szüksége van a konstruktív, szakmailag képzett érdekvédelmi szervvel - a Honvédszakszervezettel - való együttmüködésre.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.