2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Életünkbôl...

Hosz  |  2005. 10. 28., 18:21

Ösz van és ez a nyugdíjasok kedvenc évszaka: szüret, indián nyár, kellemes napsütéses napok, mind jól fejezik ki életérzéseinket, segítik napi teendöinket.

Szeptember végén csoportgyûlésünk színhelyéül a Bakodi-tó horgásztanyáját választottuk.

Tettük ezt azzal a céllal is, hogy megemlékezzünk az egy évvel ezelötti eseményröl: a horgásztó névadójáról, Bakodi Zoltán ezredesröl, emléktáblájának elhelyezéséröl, koszorúzásáról. A csoport koszorúját a 73. születésnapját ünneplö Nagy Gyula nyá. föhadnagy helyezte el.

Az esös, szeles, kellemetlen idö ellenére a csoport csaknem teljes létszámban megjelent.

A hivatalos program utáni baráti beszélgetés, közös szórakozás tovább erösítette csoportunk összetartozásának érzését.

Szabó Attila

csoportvezetö

Tata

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.