2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újra 20 oldalon az Egység!

Hosz  |  2005. 12. 01., 19:49

Az Egység újság decemberi száma újra 20 oldalon jelentkezik! A lap - egyebek között - foglalkozik az önkéntes haderő elmúlt egy évével, a Honvéd Nyugdíjpénztárnál lezajlott küldöttgyűléssel, a katonai egészségüggyel. Az Egység beszámol a Hosz novemberi elnökségi és az őszi választmányi üléséről, de bemutatja a szervezet új főtitkárát is. Interjút olvashatnak Varga László dandártábornokkal, emellett folytatódik a honvéd érdekvédelem történetéről szóló sorozat is. A lapban számos szolgáltatással, reklámmal és hirdetéssel is találkozhatnak. A cikkek már letölthetők honlapunkról, a lap december első hetében jut el tagjainkhoz, jó olvasást!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.