2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újra 20 oldalon az Egység!

Hosz  |  2005. 12. 01., 19:49

Az Egység újság decemberi száma újra 20 oldalon jelentkezik! A lap - egyebek között - foglalkozik az önkéntes haderő elmúlt egy évével, a Honvéd Nyugdíjpénztárnál lezajlott küldöttgyűléssel, a katonai egészségüggyel. Az Egység beszámol a Hosz novemberi elnökségi és az őszi választmányi üléséről, de bemutatja a szervezet új főtitkárát is. Interjút olvashatnak Varga László dandártábornokkal, emellett folytatódik a honvéd érdekvédelem történetéről szóló sorozat is. A lapban számos szolgáltatással, reklámmal és hirdetéssel is találkozhatnak. A cikkek már letölthetők honlapunkról, a lap december első hetében jut el tagjainkhoz, jó olvasást!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Spanyolország hamarosan további Eurofighter Typhoon vadászbombázókat vásárolhat. Ez a terv a közelmúltban, az olaszországi Milánóban tartott találkozón merült fel az Eurofighter programban részt vevő 4 nemzet képviselői között.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.