2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz vezetők Kecskeméten

Hosz  |  2005. 12. 03., 12:46

A kecskeméti 484-es sz. alapszervezet vezetői úgy gondolták, szerveznek december 2-án egy kellemes délutánt tagjaik részére. Beszerezték az enni-innivalókat, szemet gyönyörködtetően feldíszítették a termet és meghívták a tagokat, valamint a vendégeket: Mészáros Géza elnököt, dr. Ujfaludi Zoltán főtitkárt, Kepics György leköszönő főtitkárt és Jakubik András kelet-magyarországi területi ügyvivőt. A szervezők nem feledkeztek meg az előző vezetőség nyugállományba vonult tagjairól sem, így aztán ajándékkal kedveskedtek Metzger „Pipu” Istvánnak, Pataki Attilának és Dobai Istvánnak is…

A Honvédszakszervezet elnöke miután kifejezte elismerését a kecskeméti tisztségviselők eddig végzett munkájáért, emlékplakettet adott át részükre. Az alapszervezet részére Jakubik András adott át hasznos eszközöket -ajándékként. A „hivatalos” ceremónia után a szakszervezetisek kötetlen beszélgetéssel folytatták a programot: szóba került - egyebek mellett - a jövő évi illetményfejlesztés kérdése, a november 30-i online interjú és egyéb aktuális kérdés is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.