2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Arculatváltás

Hosz  |  2006. 01. 03., 17:49

Napjainkban nincs olyan fórum, tanácskozás Magyarországon, ahol ne sürgetnék a megújulást, az arculatváltást. Az országnak, a Magyar Honvédségnek, s így a Honvédszakszervezetnek is szüksége van arra, hogy megfeleljen a kor kihívásainak, s ezt külsõ megjelenéseiben is reprezentálja.Arculatváltás!Mi elkezdtük. Igaz ugyan, hogy ez egy újság szintjén viszonylag könnyû feladat, bár a megszokás, a formák és színek megjelenési variációja, a tördelés éppúgy nyomot hagyott az olvasóban, mint egy-egy veretesebb írás – s így ez néha akadályt állít a reformerek elé. Az igények azonban köteleznek bennünket. Ennek megfelelõen néhány éve színes nyomásúvá tettük a lapot, s kreatív munkatársainknak köszönhetõen megújult az újság tördelése is. Most ismét lépünk, s velünk együtt lépnek a nyomdász kollégák is. Az arculatváltás, az új forma úgy teszi mozgalmasabbá az Egység újságot, hogy egyúttal áttekinthetõbbé is formálja. Így az új címlappal, annak állandó szín-kíséretével, az egységes betûnagysággal, a változatos hasábszélességgel, a nagyobb képekkel – hogy csak néhányat említsünk a változásokból – remélhetõleg elnyerjük majd olvasóink tetszését. Reméljük, hiszen mindez elsõsorban õket szolgálja.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.