2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató Szentesen

Hosz  |  2006. 01. 27., 16:23

A Magyar Honvédség II. Rákóczi Ferenc Műszaki Dandár személyi állománya részére tartott - január 25-én - időszerű tájékoztatót Jakubik András, a Hosz kelet-magyarországi területi ügyvivője...

A színvonalas rendezvényt Fórján Sándor János, a vendéglátó katonaiszervezet alapszervezeti vezetője szervezte. A kelet-magyarországi területi ügyvivő tájékoztatóját követően Kepics György, az ,,Egység 2002" Kft. üdültetési referense a Hosz üdültetési lehetőségeiről és az üdülök helyzetéről, valamint a Honvéd Önkéntes és Magán-nyugdíjpénztárróltartott előadást. Ezután Fórján Sándor János alapszervezeti vezető számolt be az alapszervezet tavalyi tevékenységéről és a 2006 évre tervezett programokról. A rendezvény végén a jelenlévők kérdéseire válaszoltak a funkcionáriusok.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.