2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Havril-Mészáros találkozó volt

Hosz  |  2006. 01. 31., 09:29

Havril András vezérezredes és Mészáros Géza január 31-i találkozóján - többek között - a szerződéses katonák Országos Baráti Találkozójának megszervezése is szóba került. A Honvédszakszervezet kezdeményezésére lebonyolítandó -  a vezérkari főnök mellett a közigazgatási állmatitkár által is támogatott - hódmezővásárhelyi eseményt március 30-április 1 közötti napokra tervezik. A vezérkari főnök és a Honvédszakszervezet elnöke emellett a ,,Párbeszéd 2005\" tapasztalatairól és egyéb, katonákat érintő aktuális kérdésekről is tárgyalást folytatott.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.