2024. 06. 13. csütörtök
Anett, Antal
: 395 Ft   : 366 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet „Gyermek Napi” központi rendezvénye a Sobri Jóska Kalandparkban…

2019. 05. 27., 15:27

Az idei évben is nagy várakozás előzte meg a Honvédszakszervezet évadnyitó központi rendezvényét, amelynek a gyönyörű környezetben elterülő Sobri Jóska Bakonyi Élmény és Kaland Park adott otthont 2019. május 25-én...

A Hosz tagjai közül mintegy 750-en látogattak el a 30 hektárnyi kislődi kalandparkba. A rendezvény sikeréhez hozzájárult mind a nyárias időjárás, amely lehetővé tette a szabadtéri és a vizes játékok zavartalan használatát.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

A Sobri Kalandpark kikapcsolódást nyújtó állomásai teljes mértékben kihasználásra kerültek, lehetőséget biztosítva minden korosztály számára, hogy kellemes emlékekkel gazdagodjanak. A bakonyi kötélpálya, valamint a bob pálya a nap folyamán teljes kihasználtsággal üzemelt, vidám perceket adva tagjainknak, feledtetve, hogy néha hosszabb-rövidebb várakozás után tapasztalhatták meg használatuk élményét.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Czövek János elnök, Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő, Nagy Tünde könyvelő, Szoboszlai Annamária pénzügyi ügyvivő, valamint e sorok írója részt vettek a tájékoztatásában, segítették az alapszervezet vezetők munkáját, valamint a szakszervezetet érintő kérdésekben az érdeklődők rendelkezésére álltak. A rendezvények végeztével örömmel nyugtázták, hogy az idei évben is felhőtlen kikapcsolódást tudtunk nyújtani tagságunknak és méltó indítással vette kezdetét a 2019. évi központi rendezvények sora.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

A rendezvényen nagy létszámban képviselte magát az MH Bakony Harckiképző Központ, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred, az MH 25. Klapka György Lövészdandár, a Magyar Honvédség Parancsnoksága, a MH 93. Petőfi Sándor Vegyvédelmi Zászlóalj, a MH Pápa Bázisreptér, a MH 54. Veszprém Radarezred, a MH Légi Vezetési és Irányítási Központ, valamint Kaposvárról is az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred tagjai.

A győri alapszervezet a nyílt nap miatt két hét múlva veszi igénybe a Kislődi Kalandpark szolgáltatásait.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Köszönetet kell mondanunk alapszervezeti vezetőink, és az önkéntes szervezők lelkiismeretes munkájának, valamint az érintett katonai szervezetek parancsnokainak, akik lehetővé tették az autóbuszok biztosítását a rendezvényre, amely eredményeként ilyen nagy létszámmal valósulhatott meg a kalandparki látogatás.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Czövek János elnök - látva a kalandparki Gyermek Nap népszerűségét- elmondta, hogy a hagyományainkat folytatva, továbbra is számolunk központi rendezvényeink sorában a Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark adta lehetőségekkel.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Szöveg és fotó: Klopfer Szandra

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Az elmúlt napokban a típus gyártására vonatkozóan kedvező híreket kapott az Eurofighter Typhoon gyártósora, hiszen Olaszország és Németország is vásárolna további példányokat.

  Háború Művészete magazin

Június 11-én és 12-én összesen 13 Gidrán harcjármű érkezik az MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz Tatára – jelentette be a honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.