2024. 02. 29. csütörtök
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet „Gyermek Napi” központi rendezvénye a Sobri Jóska Kalandparkban…

2019. 05. 27., 15:27

Az idei évben is nagy várakozás előzte meg a Honvédszakszervezet évadnyitó központi rendezvényét, amelynek a gyönyörű környezetben elterülő Sobri Jóska Bakonyi Élmény és Kaland Park adott otthont 2019. május 25-én...

A Hosz tagjai közül mintegy 750-en látogattak el a 30 hektárnyi kislődi kalandparkba. A rendezvény sikeréhez hozzájárult mind a nyárias időjárás, amely lehetővé tette a szabadtéri és a vizes játékok zavartalan használatát.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

A Sobri Kalandpark kikapcsolódást nyújtó állomásai teljes mértékben kihasználásra kerültek, lehetőséget biztosítva minden korosztály számára, hogy kellemes emlékekkel gazdagodjanak. A bakonyi kötélpálya, valamint a bob pálya a nap folyamán teljes kihasználtsággal üzemelt, vidám perceket adva tagjainknak, feledtetve, hogy néha hosszabb-rövidebb várakozás után tapasztalhatták meg használatuk élményét.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Czövek János elnök, Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő, Nagy Tünde könyvelő, Szoboszlai Annamária pénzügyi ügyvivő, valamint e sorok írója részt vettek a tájékoztatásában, segítették az alapszervezet vezetők munkáját, valamint a szakszervezetet érintő kérdésekben az érdeklődők rendelkezésére álltak. A rendezvények végeztével örömmel nyugtázták, hogy az idei évben is felhőtlen kikapcsolódást tudtunk nyújtani tagságunknak és méltó indítással vette kezdetét a 2019. évi központi rendezvények sora.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

A rendezvényen nagy létszámban képviselte magát az MH Bakony Harckiképző Központ, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred, az MH 25. Klapka György Lövészdandár, a Magyar Honvédség Parancsnoksága, a MH 93. Petőfi Sándor Vegyvédelmi Zászlóalj, a MH Pápa Bázisreptér, a MH 54. Veszprém Radarezred, a MH Légi Vezetési és Irányítási Központ, valamint Kaposvárról is az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred tagjai.

A győri alapszervezet a nyílt nap miatt két hét múlva veszi igénybe a Kislődi Kalandpark szolgáltatásait.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Köszönetet kell mondanunk alapszervezeti vezetőink, és az önkéntes szervezők lelkiismeretes munkájának, valamint az érintett katonai szervezetek parancsnokainak, akik lehetővé tették az autóbuszok biztosítását a rendezvényre, amely eredményeként ilyen nagy létszámmal valósulhatott meg a kalandparki látogatás.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Czövek János elnök - látva a kalandparki Gyermek Nap népszerűségét- elmondta, hogy a hagyományainkat folytatva, továbbra is számolunk központi rendezvényeink sorában a Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark adta lehetőségekkel.

Képgaléria megtekintése (57 db kép)

Szöveg és fotó: Klopfer Szandra

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.