2024. 05. 21. kedd
Konstantin
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Honvédszakszervezet központi horgászversenye a Moby Dick horgásztavon

2018. 06. 05., 14:06

A Honvédszakszervezet központi horgászversenyére 16 csapattól érkezett nevezés. 2018. június 01-én a dunavarsányi Moby Dick horgásztavon az ország minden részéről gyülekeztek a Honvédszakszervezet a horgászsportot kedvelő tagjai.

Képgaléria megtekintése (32 db kép)

A rendező szervezetek a Hosz Központi Irodája mellett a MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred és a MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár Hosz alapszervezete is indított csapatot a versenyen. A rendezvény lebonyolításában Dr. Daruka Norbert és Garda Zoltán alapszervezeti vezetők személyesen is részt vettek. A Hosz Központi Iroda részéről Szendrei Zoltán alelnök és Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő, a Horgásztó részéről Fabók Ferenc tógazda készítette elő a rendezvényt.

 A kedvező időjárás mellett szinte minden csapatnak sikerült halat terelnie a szákokba, a szombat reggeli kis eső sem szegte kedvét a horgászoknak. Többen egyre jobb taktikát alkalmaztak a verseny folyamán, ezért az eredmények is óráról órára változtak.

  A verseny eredményei:

 I. helyezést ért el az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred alapszervezetének Arrabona Carp Team nevű csapata, akik 142,25 kg halat fogtak;

Csapattagok: Kisbán Tibor, Dede Gyula, Seszták József

 

Képgaléria megtekintése (32 db kép)

II. helyezést ért el az MH 25. Klapka György Lövészdandár Fekete Gyémánt nevű csapata, akik 75,81 kg halat fogtak;

Csapattagok: Orsós Zsolt, Molnár Péter, Takács Gábor

 

Képgaléria megtekintése (32 db kép)

III. helyezést ért el az MH I. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred alapszervezetének Hadihajós Team nevű csapata, akik 60,87 kg halat fogtak;

Csapattagok: Danyikó László, Jaczenkó Zsolt

 

Képgaléria megtekintése (32 db kép)

A legtöbb halat fogta Molnár Péter az MH 25. Klapka György Lövészdandár alapszervezet csapatának tagja, aki 51510 g-ot, a legnagyobb halat pedig Ács-Gergely Sándor az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred alapszervezetének csapattagja  7250 grammal.

 

Képgaléria megtekintése (32 db kép)

A verseny lefújása után minden csapat kapott ajándékot a támogató cégektől: Prologic és Clarusso, így mindenki szép élményekkel térhetett haza.

Nemcsak az első három helyezett kapott kupát és oklevelet, hanem azon kívül több különdíjat és ajándékot is kaptak a résztvevők.

 

Képgaléria megtekintése (32 db kép)

A rendezvényt Szendrei Zoltán alelnök szavai zárták, megköszönte a részvevőknek, hogy eljöttek és felhívta a figyelmét mindenkinek a Hosz más közösségi programjaira.  

Szöveg: Szendrei Zoltán

Fotó: Dr. Daruka Norbert

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024-05-07 13:18:55
Kedves Tagtársunk! 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának...

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.