2024. 05. 26.
Evelin, Fülöp
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Katonákért Alapítvány önkénteseinek konferenciája

2018. 02. 09., 09:17

A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány rendezvényét február 06-07én tartották a Mátraházán található 4. számú KORK-ban. A rendezvény fókuszába a 2018. évi feladatokat, illetve az 1% adománygyűjtő kampány aktualitásait állították...

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

A kétnapos konferencián az Alapítvány képviselőjén kívül,  Doszpolyné dr. Mészáros Melinda a LIGA Szakszervezetek elnöke, és Czövek János az alapító Honvédszakszervezet elnöke mondott köszöntőt.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

Ezt követően két munkacsoportra bontva folyt a munka az egyik csoport az országos érdekegyeztetés színterein zajló megbeszélésekről és az alapítvány munkáját segítő szociális jellegű információkról hallhatott előadást, a másik csoport az alapító munkájának aktualitásait, a vele történő együttműködés lehetőségeit, az 1%-os és az általános adománygyűjtést segítő lehetőségeket, illetve a szervezeti élethez kapcsolódó napi feladatokat, aktualitásokat dolgozta fel fórum jellegű beszélgetés során. A második nap a csoportok megcserélték a témákat, illetve közösen értékelték a fórumbeszélgetéseken elhangzottakat.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

A két nap előadásai számos új információval szolgáltak, és választ adtak olyan fontos kérdésre is, minthogy a munkáltatók részére továbbra is leadható az 1%-os nyilatkozat. A lelkes önkéntes gárda számos kérdéssel, véleménnyel, tanáccsal járult hozza ahhoz, hogy a napirend komoly tartalommal kerüljön megtöltésre. Szedrei Zoltán a HM Szociálpolitikai Közalapítvány kurátora a Közalapítványi tevékenységgel kapcsolatos gyakorlati tapasztalatokat osztotta meg, Bazsik István pedig a 2017-es év pénzügyi tevékenységéről és a 2018-as év előzetes tervéről beszélt. Arról is hallhattak a megjelentek, hogy folyamatosan igyekszik az alapítvány újabb önkénteseket toborozni, amelynek eredményeként fokozatosan növekszik a szervezet humán erőforrás kapacitása.

 

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

Az első napi ülést követően csapatépítő téli túrára invitálta a megjelenteket az alapítvány. Nagy örömmel mondható el, hogy az önkéntesek túlnyomó többsége élt a lehetőséggel és a 30 centiméteres hó illetve az enyhe havazás ellenére minden induló jó hangulatban, közösen teljesítette a túrát.

 

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

A két nap alatt jól érzékelhető volt, hogy továbbra is igény van az ilyen jellegű alapítványi rendezvényekre, ennek megfelelően jó döntésnek tűnik, hogy a Katonákért Közhasznú alapítvány ismételten pályázott a hasonló tartalmú támogatások elnyerése érdekében.

 A Katonákért Közhasznú Alapítvány, a LIGA Szakszervezetek, és a Honvédszakszervezet támogatásával valósította meg a rendezvényt, melyet a NEA-TF-17-SZ-0565 számú pályázat keretében bonyolítottak le.

Szöveg: Bazsik István

Fotó: Klopfer Szandra, Kozák László

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024-05-07 13:18:55
Kedves Tagtársunk! 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának...

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.