2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az Elnökség döntése alapján 2022. november 15-16-án kerül megrendezésre a Hosz Küldöttgyűlése

2022. 09. 26., 11:57

A Honvédszakszervezet Elnöksége 2022. szeptember 07-én tartotta ülését, ahol döntöttek a Küldöttgyűlés összehívásáról, valamint a képviseleti és Nyugállományú választmányi ülések megtartásáról…

Doszpolyné dr. Mészáros Melinda köszöntötte az Elnökség tagjait, majd tájékoztatót tartott a LIGA Szakszervezetek aktuális tevékenységéről, a 2022. szeptember 22-re szervezett bérkonferenciáról. A felmerült kérdések megválaszolása után Czövek János elnök köszöntötte az Elnökséget, majd a napirend elfogadásra került.

 

A vezető tisztségviselők aktuális tájékoztatója következett, mely során a Honvédszakszervezet elmúlt időszakban történt egyeztetéseiről, kezdeményezéseiről esett szó.

 Szendrei Zoltán alelnök beterjesztette a Küldöttgyűlés összehívásáról szóló határozattervezetet, melyet  az Elnökség elfogadott, és 2022. november 15-16-án kerül megtartásra Balatonakarattyán. Meghatározásra kerültek a Küldöttgyűlés előkészítésével kapcsolatos feladatok és az azt megelőző képviseleti, Nyugállományú választmányi ülések és az elnökségi ülések időpontja is, melyek megtartására 2022. október 12-én a Hosz Központi Irodában kerül sor. A küldöttek és a meghívott vendégek kiértesítése folyamatban van.

Czövek János elnök tájékoztatta az Elnökséget a Honvédszakszervezet befektetésének alakulásáról, majd a Hosz pályázatainak helyzetéről, aktuális feladatairól számolt be.

Czövek János elnök bezárta az ülést és jelezte, hogy a következő elnökségi ülés tervezett időpontja 2022. október 12-én lesz. 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.