2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az Elnökség döntése alapján 2022. november 15-16-án kerül megrendezésre a Hosz Küldöttgyűlése

2022. 09. 26., 11:57

A Honvédszakszervezet Elnöksége 2022. szeptember 07-én tartotta ülését, ahol döntöttek a Küldöttgyűlés összehívásáról, valamint a képviseleti és Nyugállományú választmányi ülések megtartásáról…

Doszpolyné dr. Mészáros Melinda köszöntötte az Elnökség tagjait, majd tájékoztatót tartott a LIGA Szakszervezetek aktuális tevékenységéről, a 2022. szeptember 22-re szervezett bérkonferenciáról. A felmerült kérdések megválaszolása után Czövek János elnök köszöntötte az Elnökséget, majd a napirend elfogadásra került.

 

A vezető tisztségviselők aktuális tájékoztatója következett, mely során a Honvédszakszervezet elmúlt időszakban történt egyeztetéseiről, kezdeményezéseiről esett szó.

 Szendrei Zoltán alelnök beterjesztette a Küldöttgyűlés összehívásáról szóló határozattervezetet, melyet  az Elnökség elfogadott, és 2022. november 15-16-án kerül megtartásra Balatonakarattyán. Meghatározásra kerültek a Küldöttgyűlés előkészítésével kapcsolatos feladatok és az azt megelőző képviseleti, Nyugállományú választmányi ülések és az elnökségi ülések időpontja is, melyek megtartására 2022. október 12-én a Hosz Központi Irodában kerül sor. A küldöttek és a meghívott vendégek kiértesítése folyamatban van.

Czövek János elnök tájékoztatta az Elnökséget a Honvédszakszervezet befektetésének alakulásáról, majd a Hosz pályázatainak helyzetéről, aktuális feladatairól számolt be.

Czövek János elnök bezárta az ülést és jelezte, hogy a következő elnökségi ülés tervezett időpontja 2022. október 12-én lesz. 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.