2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Évet értékeltek a Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokságnál

2018. 03. 06., 11:30

Évértékelő és feladatszabó értekezletet tartottak az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) állományának március 5-én Budapesten. A Honvédszakszervezetet Szendrei Zoltán alelnök képviselte az értekezleten...

Szűcs Imre ezredes, az MH KIKNYP parancsnoka értékelte a 2017-es évet, majd meghatározta a 2018-as év főbb feladatait. A parancsnok elmondta: egyebek mellett 2017-ben a parancsnokság folytatta az önkéntes tartalékos rendszer fejlesztését, a szervezeti kultúra fejlesztését, biztosította az érdekvédelmi körükbe tartozó érdekvédelmi és kegyeleti ellátást. 

tot_5453.jpg„Az alakulat aktívan, a társadalom minden területén, országos szinten szolgáltatta a katonai jelenlétet, erősítve a lakossággal a honvédelmi össztársadalmi mivoltát” – hangsúlyozta az ezredes. Évértékelőjében szólt a különböző területek eddig elvégzett munkájáról is, majd ismertette a 2018-as év feladatait, amelyben kiemelkedő szerepet kap továbbra is a toborzás rendszerének fejlesztése. A feladatszabás elismerések átadásával zárult.

tot_5492.jpgAz értekezleten Takács Attila dandártábornok, az MH Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság parancsnoka is megköszönte az állomány tavalyi évben végzett kiemelkedő munkáját. „A toborzás területén kimagasló eredményt hoztak” – hangsúlyozta a dandártábornok. Hozzátette: emellett a többi területen is teljesítették azt a szintet, amit tavaly.

tot_5482.jpgA rendezvényen - mások mellett - részt vett Takács Tamás ezredes, a Honvéd Vezérkar Személyzeti Csoportfőnökség csoportfőnök-helyettese.

tot_5438.jpg

 

Forrás: www.honvedelem.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.