2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Idén is sikeres volt a Hosz születésnapi rendezvénye

2017. 09. 20., 09:46

A szeszélyes időjárás ellenére több, mint félezren ünnepelték együtt a Honvédszakszervezet 26. születésnapját a Fővárosi Állat- és Növénykertben 2017. szeptember 16-án…

Több, mint félezren ünnepelték együtt a Honvédszakszervezet 26. születésnapját a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A változó időjárás ellenére már kora reggel sokan érkeztek a Honvédszakszervezet által 2017. szeptember 16-ra kínált programra, a legfőbb látványosságokra, a kis orángutánokra, a fiatal elefántra, és persze a számos már jól megszokott látnivalókra. Szakszervezeti tagjainkat családtagjaik, rokonaik és ismerőseik is elkísérték. 

A bejáratnál az adminisztráció ideje alatt a felnőtteket tájékoztató anyaggal, a gyermekeket kisebb ajándékokkal lepték meg tisztségviselőink.

A beléptetést követően Hanga Zoltán az Állatkert szóvivője és Czövek János a Hosz elnöke mondott rövid köszöntőt, majd a kötetlen szórakozásé volt a fő szerep.

Mindenki saját kedvenceit igyekezett mihamarabb meglátogatni az Állatkert lakói közül. Volt, aki a fókákra volt kíváncsi, de akadt olyan, aki a zsiráfokat részesítette előnyben.

Kiegészítő programként sokan választották az állatok közti séta mellé, a Városligetben ugyanekkor tartott Nemzeti Vágta, és a Magyar Honvédség kitelepült bemutatójának megtekintését.

Tagjaink - mint azt többen is elmondták kitűnően érezték magukat és jövőre a Honvédszakszervezet 27. születésnapja alkalmából is szívesen vesznek részt a jól megszokott programon.

Szöveg és fotó: Bazsik István

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.