2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Idén is sikeres volt a Hosz születésnapi rendezvénye

2017. 09. 20., 09:46

A szeszélyes időjárás ellenére több, mint félezren ünnepelték együtt a Honvédszakszervezet 26. születésnapját a Fővárosi Állat- és Növénykertben 2017. szeptember 16-án…

Több, mint félezren ünnepelték együtt a Honvédszakszervezet 26. születésnapját a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A változó időjárás ellenére már kora reggel sokan érkeztek a Honvédszakszervezet által 2017. szeptember 16-ra kínált programra, a legfőbb látványosságokra, a kis orángutánokra, a fiatal elefántra, és persze a számos már jól megszokott látnivalókra. Szakszervezeti tagjainkat családtagjaik, rokonaik és ismerőseik is elkísérték. 

A bejáratnál az adminisztráció ideje alatt a felnőtteket tájékoztató anyaggal, a gyermekeket kisebb ajándékokkal lepték meg tisztségviselőink.

A beléptetést követően Hanga Zoltán az Állatkert szóvivője és Czövek János a Hosz elnöke mondott rövid köszöntőt, majd a kötetlen szórakozásé volt a fő szerep.

Mindenki saját kedvenceit igyekezett mihamarabb meglátogatni az Állatkert lakói közül. Volt, aki a fókákra volt kíváncsi, de akadt olyan, aki a zsiráfokat részesítette előnyben.

Kiegészítő programként sokan választották az állatok közti séta mellé, a Városligetben ugyanekkor tartott Nemzeti Vágta, és a Magyar Honvédség kitelepült bemutatójának megtekintését.

Tagjaink - mint azt többen is elmondták kitűnően érezték magukat és jövőre a Honvédszakszervezet 27. születésnapja alkalmából is szívesen vesznek részt a jól megszokott programon.

Szöveg és fotó: Bazsik István

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.