2023. 09. 27. szerda
Adalbert
: 388 Ft   : 368 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ismét megtartásra került a Hosz Aquapark-i hétvégéje

2018. 07. 10., 10:55

2018. július 07-én a Honvédszakszervezet Tatabányán és Cegléden rendezte meg a szokásokhoz híven Aquapark-i fürdőnapját. A programokon több, mint 200 fő pihent és gondtalanul szórakozott családja körében…

A tatabányai Gyémánt Fürdő bejáratánál Czövek János elnök várta a Hosz kikapcsolódni vágyó tagjait és családtagjaikat, akik több helyőrségből érkeztek autóbuszokkal valamint személyautókkal.

A Hosz elnöke örömmel adta át a kedvezményes karszalagokat, melyek az étkezésre is 10%-os kedvezményt biztosítottak. Elsőként a MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred, az MH 54. Radarezred medinai, valamint a HVK Logisztikai Csoportfőnökség alapszervezetének tagjai érkeztek meg.

A tatabányai Gyémánt Fürdő ötezer négyzetméteren terül el, hatalmas parkkal körülvett medence együttesében egész évben kedvezményes jegyekkel tudja fogadni tagjainkat. 

A beltéren nyolc, a nyári időszakban üzemelő strandon öt, míg a téliesíthető uszodákban két fürdőmedence szolgálja a pihenni vágyókat. A családbarát fürdőt úgy alakították ki, hogy a család valamennyi tagja jól érezhesse magát, így kiemelten foglalkoznak a kisgyermekekkel is.

A résztvevők elmondták, hogy már több éve részt vesznek a Honvédszakszervezet fürdőnapján, nagyon jó kezdeményezésnek tartják és más alkalmakkor is igénybe veszik az aquaparkok szolgáltatásait.  

Cegléden a délelőtti borongós időjárás ellenére kiváló hangulatú fürdőnapon vehettek részt az érdeklődők. A ceglédi aquaparkba látogató Hosz tagokat és családtagjaikat Bazsik István alelnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő fogadta, ahol a kicsik a gyermeksziget csúszdáit, a felnőttek többféle zárt-, nyitott és hullámforma csúszdák közül választhattak.

A család közös élménye lehetett a 4 sávos családi csúszda és a lassúfolyó, míg a legvakmerőbbek a kamikaze vagy az ingacsúszda, a feketelyuk illetve a hagyma csúszdán tehették próbára türőképességüket. A rendezvény iránti érdeklődés a MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár alapszervezete részéről volt a legnagyobb. 

Az élményekkel teli nap a megjelent vendégek számára szép és kellemes emlékekkel zárult. A buszra szállás közben tagjaink elmondták, hogy nagyon jól érezték magukat a fürdőnapon és a „Jövőre találkozunk!” mondattal köszöntek el.

Szöveg: Klopfer Szandra

Fotó: Archív

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 08. 28., 09:00
30 éves a magyar katonai felsővezető-képzés! A jubileumi év tiszteletére rendezett ünnepségre Lippai Péter dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálat Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja meghív minden nyugállományú kollégát, aki az elmúlt 30 évben elvégezte a katonai felsővezető-képzést – köznapi nevén a vezérkari tanfolyamot.
2023. 09. 27., 12:32
2023.09.26-án Czövek János elnök és Bazsik István alelnök tartott tájékoztatót Kaposváron a HOSZ alapszervezeténél...
2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

2023. szeptember 26-án újabb sajtó-, illetve spotternyilvános eseményre várták az érdeklődőket az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandárnál: a Tiger Meet gyakorlatra kitelepülő Gripen flotta 30-as oldalszámú tagja új dekorációt kapott, melyet a keddi napon mutattak be a Kecskeméti Repülőbázison.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.