2024. 02. 21. szerda
Eleonóra
: 388 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ismét megtartásra került a Hosz Aquapark-i hétvégéje

2018. 07. 10., 10:55

2018. július 07-én a Honvédszakszervezet Tatabányán és Cegléden rendezte meg a szokásokhoz híven Aquapark-i fürdőnapját. A programokon több, mint 200 fő pihent és gondtalanul szórakozott családja körében…

A tatabányai Gyémánt Fürdő bejáratánál Czövek János elnök várta a Hosz kikapcsolódni vágyó tagjait és családtagjaikat, akik több helyőrségből érkeztek autóbuszokkal valamint személyautókkal.

A Hosz elnöke örömmel adta át a kedvezményes karszalagokat, melyek az étkezésre is 10%-os kedvezményt biztosítottak. Elsőként a MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred, az MH 54. Radarezred medinai, valamint a HVK Logisztikai Csoportfőnökség alapszervezetének tagjai érkeztek meg.

A tatabányai Gyémánt Fürdő ötezer négyzetméteren terül el, hatalmas parkkal körülvett medence együttesében egész évben kedvezményes jegyekkel tudja fogadni tagjainkat. 

A beltéren nyolc, a nyári időszakban üzemelő strandon öt, míg a téliesíthető uszodákban két fürdőmedence szolgálja a pihenni vágyókat. A családbarát fürdőt úgy alakították ki, hogy a család valamennyi tagja jól érezhesse magát, így kiemelten foglalkoznak a kisgyermekekkel is.

A résztvevők elmondták, hogy már több éve részt vesznek a Honvédszakszervezet fürdőnapján, nagyon jó kezdeményezésnek tartják és más alkalmakkor is igénybe veszik az aquaparkok szolgáltatásait.  

Cegléden a délelőtti borongós időjárás ellenére kiváló hangulatú fürdőnapon vehettek részt az érdeklődők. A ceglédi aquaparkba látogató Hosz tagokat és családtagjaikat Bazsik István alelnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő fogadta, ahol a kicsik a gyermeksziget csúszdáit, a felnőttek többféle zárt-, nyitott és hullámforma csúszdák közül választhattak.

A család közös élménye lehetett a 4 sávos családi csúszda és a lassúfolyó, míg a legvakmerőbbek a kamikaze vagy az ingacsúszda, a feketelyuk illetve a hagyma csúszdán tehették próbára türőképességüket. A rendezvény iránti érdeklődés a MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár alapszervezete részéről volt a legnagyobb. 

Az élményekkel teli nap a megjelent vendégek számára szép és kellemes emlékekkel zárult. A buszra szállás közben tagjaink elmondták, hogy nagyon jól érezték magukat a fürdőnapon és a „Jövőre találkozunk!” mondattal köszöntek el.

Szöveg: Klopfer Szandra

Fotó: Archív

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 13., 13:05
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 21. újabb mérföldkőként vonul be a Török Légierő történetébe, hiszen teljesítette első repülését az ötödik generációs, KAAN harci repülőgép prototípusa. Mutatjuk a videót!

  Háború Művészete magazin

India védelmi minisztériuma 2024. február 16-án hagyta jóvá 15 darab, különböző változatú Airbus Defence C295 többfeladatú, tengerészeti járőr repülőgép megvásárlását.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.