2024. 07. 14.
Örs, Stella
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ismét megtartásra került a Hosz Aquapark-i hétvégéje

2018. 07. 10., 10:55

2018. július 07-én a Honvédszakszervezet Tatabányán és Cegléden rendezte meg a szokásokhoz híven Aquapark-i fürdőnapját. A programokon több, mint 200 fő pihent és gondtalanul szórakozott családja körében…

A tatabányai Gyémánt Fürdő bejáratánál Czövek János elnök várta a Hosz kikapcsolódni vágyó tagjait és családtagjaikat, akik több helyőrségből érkeztek autóbuszokkal valamint személyautókkal.

A Hosz elnöke örömmel adta át a kedvezményes karszalagokat, melyek az étkezésre is 10%-os kedvezményt biztosítottak. Elsőként a MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred, az MH 54. Radarezred medinai, valamint a HVK Logisztikai Csoportfőnökség alapszervezetének tagjai érkeztek meg.

A tatabányai Gyémánt Fürdő ötezer négyzetméteren terül el, hatalmas parkkal körülvett medence együttesében egész évben kedvezményes jegyekkel tudja fogadni tagjainkat. 

A beltéren nyolc, a nyári időszakban üzemelő strandon öt, míg a téliesíthető uszodákban két fürdőmedence szolgálja a pihenni vágyókat. A családbarát fürdőt úgy alakították ki, hogy a család valamennyi tagja jól érezhesse magát, így kiemelten foglalkoznak a kisgyermekekkel is.

A résztvevők elmondták, hogy már több éve részt vesznek a Honvédszakszervezet fürdőnapján, nagyon jó kezdeményezésnek tartják és más alkalmakkor is igénybe veszik az aquaparkok szolgáltatásait.  

Cegléden a délelőtti borongós időjárás ellenére kiváló hangulatú fürdőnapon vehettek részt az érdeklődők. A ceglédi aquaparkba látogató Hosz tagokat és családtagjaikat Bazsik István alelnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő fogadta, ahol a kicsik a gyermeksziget csúszdáit, a felnőttek többféle zárt-, nyitott és hullámforma csúszdák közül választhattak.

A család közös élménye lehetett a 4 sávos családi csúszda és a lassúfolyó, míg a legvakmerőbbek a kamikaze vagy az ingacsúszda, a feketelyuk illetve a hagyma csúszdán tehették próbára türőképességüket. A rendezvény iránti érdeklődés a MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár alapszervezete részéről volt a legnagyobb. 

Az élményekkel teli nap a megjelent vendégek számára szép és kellemes emlékekkel zárult. A buszra szállás közben tagjaink elmondták, hogy nagyon jól érezték magukat a fürdőnapon és a „Jövőre találkozunk!” mondattal köszöntek el.

Szöveg: Klopfer Szandra

Fotó: Archív

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.