2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kinyíltak a laktanya kapui Tatán

2019. 04. 29., 09:22

Dinamikus és statikus bemutatókkal, és egyéb programokkal várták az érdeklődőket az MH 25. Klapka György Lövészdandár nyílt napján, április 26-án. A Honvédszakszervezetet Bazsik István alelnök és Horváth Józsefné alapszervezeti vezető képviselte a rendezvényen...

01.jpgKözel ezer ember volt kíváncsi a tatai katonák mindennapjaira és úgy általában a katonaéletre. A szervezők többek között katonazenekari gyepshow-val, karate-bemutatóval és akadálypályával várták a vendégeket, akik hamar birtokba is vették a gyakorlóteret. Természetesen kívül-belül meg lehetett nézni a dandárnál rendszeresített haditechnikai eszközöket – például a T-72-es harckocsit is – és minden információt meg lehetett szerezni a katonaéletről, illetve a katonai szolgálat nyújtotta lehetőségekről is.

A nap fénypontja pedig a lövészdandár dinamikus bemutatója volt, amelynek keretében a nyílt napra meghívó nélkül, titokban érkezett, képzeletbeli ellenséges erőket küzdötték le a „huszonötösök”.

13.jpg

Forrás: honvedelem.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.