2024. 07. 15. hétfő
Henrik, Roland
: 391 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Küldöttgyűlést megelőző régiós, elnökségi és Nyugállományú tagozat választmányi ülések

2018. 05. 24., 13:55

2018. május 02-03-04-én lezajlottak a Honvédszakszervezet Küldöttgyűlését megelőző régiós értekezletek Hódmezővásárhelyen, Székesfehérváron és Budapesten. Az elnökség május 04-én tartotta ülését, melyen véglegesítette a Küldöttgyűlés anyagait. A Nyugállományú tagozat választmányi ülése 2018. május 10-én került megtartásra…

A szárazföld, légierő, logisztika, és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők közösen meghallgatták a régiós üléseken az Elnökség aktuális tájékoztatóját, egyeztettek a Küldöttgyűlés napirendi témáiról. Az értekezleteken Czövek János elnök aktuális ügyekről és a Küldöttgyűlésről, Bazsik István alelnök a 2017. évi zárszámadásról, Szendrei Zoltán alelnök a segélyezéssel és az elkövetkezendő időszak rendezvényeivel kapcsolatban tájékoztatott.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

A régiós értekezleteken Czövek János elnök a május 16-i Küldöttgyűlés előkészületeit ismertette, majd az eltelt időszakban történtekről szóló tájékoztatójának központjába a bérharcot, a béren kívüli juttatásokat, a Honvéd Egészségpénztár károsultjainak kártalanítását, a honvédelmi egészségkárosodási rendszert, és a lakhatás támogatási rendszert állította.

Bazsik István alelnök a 2017. évi zárszámadást részletesen ismertette, majd a kérdésekre, javaslatokra részletesen megadta a választ.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

 Szendrei Zoltán alelnök a segélyezés kapcsán jelezte, hogy az MH Szociálpolitikai Közalapítvány továbbra is várja a segélykérelmeket.

 Az elkövetkezendő időszak nagy rendezvényeivel kapcsolatban kiemelte, hogy azokat a megszokott színvonalon igyekszünk megtartani, és szeretettel hívjuk Tagjainkat a Sobri Joska Kalandparkba 2018. május 26-án, június 01-02-én az országos horgászversenyre, és a júliusi aquaparki napokra is.

 Ezt követően a régiós ülések résztvevői megtárgyalták a Küldöttgyűlés napirendjét, szűkebb körben feldolgozták a beterjesztett dokumentumokat, az egyéni véleményeket egyeztették.

Május 04-én a Hosz elnökségi ülésen a régiós értekezleteken elhangzott javaslatokat az Elnökség megtárgyalta, majd kialakította végleges álláspontját a Küldöttgyűlés anyagairól.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

A Nyugállományú tagozat választmányi ülésén a küldöttek megvitatták a napirendekhez kapcsolódó előterjesztéseket, majd döntöttek róluk.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

A régiós üléseken és a Nyugállományú tagozat választmányi ülésén elhangzott  véleményeket figyelembe véve alakultak ki a közös határozati javaslatok, melyeket a küldöttek részére a Hosz Alapszabálya szerint május 07-én került kiküldésre.

Szöveg: Klopfer Szandra

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.