2024. 05. 29. szerda
Magdolna
: 385 Ft   : 355 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató évzáró rendezvénnyel kapcsolatban

2020. 11. 05., 13:55

A 2020-as év számos szempontból rendkívüli kihívások elé állított bennünket, de leginkább a koronavírus járvány befolyásolta folyamatosan napjainkat.

A Honvédszakszervezet és tagsága a Fővárosi Nagycirkuszban minden év végén közösen, egy kis időre megáll és a felhőtlen szórakozás mellett, egy kicsit közösen átgondolja az elmúlt év történéseit.

Elnökségünk idén is szerette volna, hogy e nagy hagyománnyal bíró rendezvényünk megtartásra kerüljön, de sajnos a koronavírus ismét közbe szólt.

Tekintettel arra, hogy december hónapig elhúzódhat a járvány tetőzése, és heti rendszerességgel tesznek lépéseket az egészségügyi óvintézkedések szigorítására úgy döntöttünk, hogy:

 

A 2020-as évzáró cirkuszi rendezvényünket nem tartjuk meg.

 

A Tagjaink iránti felelősségtudatunk azt mondatja velünk, hogy jelen helyzetben tömegrendezvény megtartását nem vállalhatjuk fel. Tudjuk, hogy vannak olyan szervezetek, események, ahol sokkal megengedőbb, mondhatni lezser stílussal folyik a vírushelyzet kezelése, azonban mi, mint a katonák egyetlen reprezentatív érdekképviselete nem kockáztathatjuk azt, hogy a vírushelyzetben a hazánk legfontosabb védvonalának számító Magyar Honvédséget a mi felelőtlenségünk veszélyeztesse.

Kérünk Benneteket, hogy döntésünkben az értetek való aggódást lássátok!

Kérünk Benneteket továbbá, hogy óvjátok minden rendelkezésetekre álló eszközzel családotok és magatok egészségét!

Vigyázzatok, hogy ne betegedjetek meg, az újra fertőződést pedig különösen igyekezzetek elkerülni!

 

A Honvédszakszervezet Elnöksége

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...

  JETfly Magazin

Az első nyári hónapban repülőnapot rendeznek többek között Dunakeszin, Kadarkúton és Budaörsön is, a Múzeumok Éjszakáján pedig szintén több helyszínen várják a repülés rajongóit!

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.