2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Technikás csukló mozdulatok a Pétfürdői tekepályán

2019. 01. 21., 14:01

Hagyományfolytató szándékkal került megrendezésre az MH Bakony Harckiképző Központ harmadik tekebajnoksága Pétfürdőn 2018. december 13-án.

A Honvédszakszervezet Várpalotai Alapszervezet és az MH Bakony Harckiképző Központ együttműködésének köszönhetően jöhetett létre a december 13-i program, ahol a sportolni vágyók közül 7 csapat (28 fővel) szállt versenybe a díjakért és természetesen a sport öröméért. Kezdők és napi szinten tekézők egyaránt a pályára léptek és a csapatok versengése mellett egyéni gurításos számokban is bizonyítottak.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

A programon teli és taroló gurításokat is láthattunk, amit mindenki sajátos technikával próbált kivitelezni.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Vannak, akik már évek óta űzik ezt a sportot és kifinomult, technikás csukló mozdulatokkal gurítottak illetve voltak, akik először próbálták ki. Ebben a kortalan sportágban 20 teli és 20 tarolást kellett véghezvinniük a játékosoknak.

A sportrendezvényen serlegeket és érmeket vehettek át a jelenlévők, melyeket Bogdány Gábor törzszászlós, a HOSZ Várpalotai Alapszervezetének vezetője és Ódor Ákos főhadnagy a MH Bakony Harckiképző Központ testnevelő tisztje és Szabó László őrnagy MH Bakony Harckiképző Központ kiképzési főnök adott át.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.