2018. 01. 20. szombat
Fábián, Sebestyén
: 309 Ft   : 252 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új LIGA tagkártyák

2017. 09. 29., 11:47

2017. szeptember 26-án megérkeztek a kedvezményekre jogosító LIGA tagakártyák a szakszervezeti székházba, és hamarosan a MOL-kártyákat is kezükbe foghatják a LIGA Szakszervezetek tagjai. Balázs Norbertet kérdeztük a megújult szolgáltatási csomagról.

- 2016 nyarán Trembulyák Péterrel az akkori szolgáltatási csomag újragondolásán kezdtünk dolgozni. Az volt az elképzelésünk, hogy nemcsak a helyi kisebb szolgáltatókkal, kereskedőkkel, hanem a nagyobb cégekkel is kapcsolatba lépünk. De mindenekelőtt el kellett elérnünk, hogy a konföderációnak egységes kártyája legyen. Ma már valóság a tagszakszervezetek és a szövetségek egyedi sorozatszámozott, egységes kártyája.

Nyilván, az egységes kártyával nagyobb lehet a kedvezmény.

- Az alapgondolat akkor is az volt, és ma is az, hogy egységben az erő. Minden egyes szolgáltatásunkat a konföderációs tagkártya mögé sorakoztatjuk fel, így az októbertől hozzáférhető MOL-LIGA partner kártyát is, és a többi, a későbbiekben bővülő kereskedői és szolgáltatói kedvezményt.

Hogyan sikerült az üzemanyag-vásárlási kedvezményt elérni?

- Tudtuk, hogy a MOL nem egy kicsi falat, ezért az egyeztetések már a konföderációs tagkártyával egyszerre elkezdődtek. Azt szerettük volna, ha a MOL létrehoz egy olyan fejlesztést, mely azonnali kedvezményt biztosít a kártya használójának. Kapóra jött, hogy a MOL megvásárolta AGIP kutakat, ahol ez a rendszer már élt, de a MOL nem vette át az AGIP rendszerét, inkább kifejlesztette/bővítette a sajátját. A megállapodás értelmében 6 Ft azonnali kedvezményt kapunk a mindenkori kút árából, ha a tagunk fizetés előtt a pénztárnál odaadja a MOL-LIGA kártyáját. Itt kell megjegyeznem, hogy a 6 forintot tovább lehet emelni további 1 forinttal, ha az adott évben az igényelt MOL-Liga kártyát legalább egyszer használja mindenki. Tehát a tagokon múlik, hogy összesen 7 Ft kedvezménnyel olcsóbban tudjunk tankolni, ehhez csak az kell, hogy  minden kártyabirtokos évente legalább egyszer használja a MOL-Liga kártyáját. Ezekből az egyeztetésekből Trembulyák Péter kollégám igazán kivette a részét, így ezúton is nagyon szépen köszönöm és gratulálok ehhez a szép eredményhez.

Milyen kedvezményeket rejt még a LIGA kedvezménykártya?

- A kedvezmények biztosítókra és bankokra is vonatkoznak. Jelenleg a Signal és a Generálival van meglévő biztosítási kedvezményünk. De kaptunk megkeresést a Vienna Life és az AB Egontól is, így velük is tárgyalni fogunk. A bankok tekintetében jelenleg az OTP Bankkal, Erste Bankkal és a Raiffersen Bankkal van hatályos megállapodásunk. Igény merült fel a K&H Bank és a CIB Bankkal való kapcsolatfelvételre is, ezekről a fejlesztésekről a Pénzügyi portálon kapható pontos tájékoztatás.

Milyen mobilszolgáltatókkal sikerült kapcsolatba lépni?

- A Vodafone-val és a Athlon Hungária Kft.-vel (Telenor) kötöttünk szerződést. Mindkettő tarifacsomagja elérhető a www.liganet.hu oldalon. Első körös egyeztetésen vagyunk túl a Telecommal és a Netfone szolgáltatóval is. Így a jövőben további két mobilszolgáltatót is be tudunk vonni a szolgáltatási csomagba. Úgy látjuk, igény van az alternatív szolgáltatók tarifacsomagjaira is.

Érvényes-e a kártya kulturális programokra?

- Szerződést kötöttünk a budapesti Operettszínházzal, a József Attila Színházzal, a váci Madách Imre Művelődési házzal és a váci Dunakanyar Színházzal. A kedvezmények változatosak, ahogy a szolgáltatások is. Az Operettszínházban például már elektronikusan megadott kuponkóddal is rendelhetünk jegyeket. De gondoltuk a gyermekes családokra is. Megállapodást kötöttünk a Magyar Nemzeti Cirkusszal és a Richter Flórián Cirkusszal, akik egész évben járják az országot. Itt a kedvezmények elérik az 50 százalékot!

Vannak-e további tervek a kedvezménycsomagok bővítésére?

- 2017 novemberétől egy új turisztikai kártya kedvezményes lehetőségét szeretnénk nemcsak a tagállománynak, de a tagszakszervezeteknek is felkínálni. A kártyával közel 700 partner 1000 elfogadóhelye kerülne bele a szolgáltatási csomagunkba. https://www.hungarycard.hu/ A megállapodás tervezet elkészült, jóváhagyás után, előre láthatólag 2017 november 1-jétől léphet életbe.

Az a kérésem a LIGA kedvezménykártya igénybevevőihez, hogy jelezzék igényeiket! Volt rá példa, hogy egy tagszakszervezeti tagunk telefonon jelezte, hogy egy bizonyos szállodába szeretne nyaralni a családjával. Akkor még nem volt az a szálloda a szolgáltatási palettán, de gyorsan megegyeztünk a vezetéssel, és a tagunk már 10 % kedvezményt kapott a végszámla összegéből! Megjegyzem, ez a kedvezmény 15 000 Ft volt – és ez legalább az üzemanyag költségét fedezte…

Forrás: www.liganet.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2018. 01. 18., 15:10
A tavalyi esztendőhöz hasonlóan zsúfolásig megtelt a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetségének 2018-as sportnaptára is. A tervezett programok kiemelt elemei lesznek a „170 éves a Magyar Honvédség” rendezvénysorozat sporteseményei.
2018. 01. 17., 12:08
2018. január végén a jelenlegi székházból a 1112 Budapest, Sasadi út 170-alá költözik a LIGA Szakszervezetek. A költözés miatt 2018. január 17-től előreláthatólag február elsejéig a vezetékes telefonvonalak ideiglenesen nem elérhetőek, ezért kérik, hogy a munkatársakat (a honlapon is rajta lévő) mobilszámaikon hívják!
2018. 01. 16., 15:01
„A parancsot teljesítő katonák az éhség, a fagy és a reménytelenség ellenére vissza akartak jutni az akkor már kényszerpályán vergődő országba, a hazájukba” – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes azon a megemlékezésen, amelyet a doni katasztrófa 75. évfordulója alkalmából rendeztek január 12-én a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeumban. A Honvédszakszervezetet Lippai Csaba érdekvédelmi ügyvivő képviselte a megemlékezésen...
2018. 01. 12., 10:11
Új parancsnoka van – Korom Ferenc vezérőrnagy személyében – az MH Összhaderőnemi Parancsnokságnak. A parancsnoki beosztás átadás-átvételét január 11-én, csütörtökön tartották Székesfehérváron. A rendezvényen a Honvédszakszervezetet Czövek János elnök képviselte...
2018-01-09 12:45:45
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy dr. Karakas Attila jogsegélyszolgálat vezető tárgyalás miatt 2018. január 10-e helyett január 11-én 14.00-16.00 óráig tart ügyfélszolgálatot a Hosz Központi Irodában (1087 Budapest, Kerepesi út 29/b.). A bejelentkezés az alábbi telefonszámon történhet...
2017-12-20 12:37:46
A Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum negyedik negyedéves ülését 2017. december 20-án tartotta. Az ülésen a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkárát dr. Kádár Pál dandártábornok, a Honvédelmi Minisztérium Tervezési és Koordinációs Főosztály főosztályvezetője képviselte, aki egyben ellátta az ülés elnöki feladatait is.
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

Újabb típus búcsújáról számolhatunk be, ezúttal Nagy-Britanniából: az AgustaWestland Lynx AH9A változata 2018. január 16-án repült utoljára, ezzel végleg búcsút intettek a 40 év szolgálatot maga mögött tudó Lynx helikopternek.

  Háború Művészete magazin

Jakutszk repülőterén január 11-én extrém időjárási körülmények között megkezdődött a Moszkvai Helikoptergyártó Üzem Mi-171A2 típusának tesztrepülése. A helikoptert a Volga-Dnyeper légitársaság An-124-100 Ruszlán teherszállító repülőgépe szállította a helyszínre.