2017. 11. 19.
Erzsébet, Elizabet
: 312 Ft   : 265 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új LIGA tagkártyák

2017. 09. 29., 11:47

2017. szeptember 26-án megérkeztek a kedvezményekre jogosító LIGA tagakártyák a szakszervezeti székházba, és hamarosan a MOL-kártyákat is kezükbe foghatják a LIGA Szakszervezetek tagjai. Balázs Norbertet kérdeztük a megújult szolgáltatási csomagról.

- 2016 nyarán Trembulyák Péterrel az akkori szolgáltatási csomag újragondolásán kezdtünk dolgozni. Az volt az elképzelésünk, hogy nemcsak a helyi kisebb szolgáltatókkal, kereskedőkkel, hanem a nagyobb cégekkel is kapcsolatba lépünk. De mindenekelőtt el kellett elérnünk, hogy a konföderációnak egységes kártyája legyen. Ma már valóság a tagszakszervezetek és a szövetségek egyedi sorozatszámozott, egységes kártyája.

Nyilván, az egységes kártyával nagyobb lehet a kedvezmény.

- Az alapgondolat akkor is az volt, és ma is az, hogy egységben az erő. Minden egyes szolgáltatásunkat a konföderációs tagkártya mögé sorakoztatjuk fel, így az októbertől hozzáférhető MOL-LIGA partner kártyát is, és a többi, a későbbiekben bővülő kereskedői és szolgáltatói kedvezményt.

Hogyan sikerült az üzemanyag-vásárlási kedvezményt elérni?

- Tudtuk, hogy a MOL nem egy kicsi falat, ezért az egyeztetések már a konföderációs tagkártyával egyszerre elkezdődtek. Azt szerettük volna, ha a MOL létrehoz egy olyan fejlesztést, mely azonnali kedvezményt biztosít a kártya használójának. Kapóra jött, hogy a MOL megvásárolta AGIP kutakat, ahol ez a rendszer már élt, de a MOL nem vette át az AGIP rendszerét, inkább kifejlesztette/bővítette a sajátját. A megállapodás értelmében 6 Ft azonnali kedvezményt kapunk a mindenkori kút árából, ha a tagunk fizetés előtt a pénztárnál odaadja a MOL-LIGA kártyáját. Itt kell megjegyeznem, hogy a 6 forintot tovább lehet emelni további 1 forinttal, ha az adott évben az igényelt MOL-Liga kártyát legalább egyszer használja mindenki. Tehát a tagokon múlik, hogy összesen 7 Ft kedvezménnyel olcsóbban tudjunk tankolni, ehhez csak az kell, hogy  minden kártyabirtokos évente legalább egyszer használja a MOL-Liga kártyáját. Ezekből az egyeztetésekből Trembulyák Péter kollégám igazán kivette a részét, így ezúton is nagyon szépen köszönöm és gratulálok ehhez a szép eredményhez.

Milyen kedvezményeket rejt még a LIGA kedvezménykártya?

- A kedvezmények biztosítókra és bankokra is vonatkoznak. Jelenleg a Signal és a Generálival van meglévő biztosítási kedvezményünk. De kaptunk megkeresést a Vienna Life és az AB Egontól is, így velük is tárgyalni fogunk. A bankok tekintetében jelenleg az OTP Bankkal, Erste Bankkal és a Raiffersen Bankkal van hatályos megállapodásunk. Igény merült fel a K&H Bank és a CIB Bankkal való kapcsolatfelvételre is, ezekről a fejlesztésekről a Pénzügyi portálon kapható pontos tájékoztatás.

Milyen mobilszolgáltatókkal sikerült kapcsolatba lépni?

- A Vodafone-val és a Athlon Hungária Kft.-vel (Telenor) kötöttünk szerződést. Mindkettő tarifacsomagja elérhető a www.liganet.hu oldalon. Első körös egyeztetésen vagyunk túl a Telecommal és a Netfone szolgáltatóval is. Így a jövőben további két mobilszolgáltatót is be tudunk vonni a szolgáltatási csomagba. Úgy látjuk, igény van az alternatív szolgáltatók tarifacsomagjaira is.

Érvényes-e a kártya kulturális programokra?

- Szerződést kötöttünk a budapesti Operettszínházzal, a József Attila Színházzal, a váci Madách Imre Művelődési házzal és a váci Dunakanyar Színházzal. A kedvezmények változatosak, ahogy a szolgáltatások is. Az Operettszínházban például már elektronikusan megadott kuponkóddal is rendelhetünk jegyeket. De gondoltuk a gyermekes családokra is. Megállapodást kötöttünk a Magyar Nemzeti Cirkusszal és a Richter Flórián Cirkusszal, akik egész évben járják az országot. Itt a kedvezmények elérik az 50 százalékot!

Vannak-e további tervek a kedvezménycsomagok bővítésére?

- 2017 novemberétől egy új turisztikai kártya kedvezményes lehetőségét szeretnénk nemcsak a tagállománynak, de a tagszakszervezeteknek is felkínálni. A kártyával közel 700 partner 1000 elfogadóhelye kerülne bele a szolgáltatási csomagunkba. https://www.hungarycard.hu/ A megállapodás tervezet elkészült, jóváhagyás után, előre láthatólag 2017 november 1-jétől léphet életbe.

Az a kérésem a LIGA kedvezménykártya igénybevevőihez, hogy jelezzék igényeiket! Volt rá példa, hogy egy tagszakszervezeti tagunk telefonon jelezte, hogy egy bizonyos szállodába szeretne nyaralni a családjával. Akkor még nem volt az a szálloda a szolgáltatási palettán, de gyorsan megegyeztünk a vezetéssel, és a tagunk már 10 % kedvezményt kapott a végszámla összegéből! Megjegyzem, ez a kedvezmény 15 000 Ft volt – és ez legalább az üzemanyag költségét fedezte…

Forrás: www.liganet.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2017. 10. 31., 10:06
Halottak napja alkalmából koszorúzással és gyertyagyújtással emlékezett a Honvédelmi Minisztérium a hazánk területén hősi halált halt magyar és más nemzetiségű katonákra október 30-án, hétfőn. A Honvédszakszervezet részéről Szendrei Zoltán alelnök vett részt a megemlékezésen...
2017. 10. 31., 08:51
Szomorúan emlékeztünk a múltra, amikor a kecskeméti MH Légijármű Javítóüzemnél szolgált, majd a kecskeméti nyugállományú csoport vezetőjévé és a tagozat elnökségi tagjává választott Szilágyi István 2010. március 9-én utolsó útjára kísértük.
2017-11-13 14:40:40
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Honvédszakszervezet 2017. november 14-15-én tartja Küldöttgyűlését Balatonakarattyán, ezért a jogsegélyszolgálat 2017. november 15-én elmarad. Dr. Karakas Attila jogsegélyszolgálat vezető legközelebb november 22-én (szerdán) 14.00-16.00 óráig tart ügyfélfogadást a Hosz Központi Irodában (1087 Budapest, Kerepesi út 29/b). A bejelentkezés az alábbi telefonszámon történhet...
2017-11-06 09:08:23
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Karakas Attila, a Honvédszakszervezet jogsegélyszolgálatának vezetője az ünnepre való tekintettel 2017. november 08-a (szerda) helyett november 07-én (kedden) 14.00-16.00 óráig tart ügyfélfogadást a Hosz Központi Irodában (1087 Budapest, Kerepesi út 29/b). A bejelentkezés az alábbi telefonszámon történhet...
2017-10-31 08:36:27
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Karakas Attila, a Honvédszakszervezet jogsegélyszolgálatának vezetője az ünnepre való tekintettel 2017. október 31-e (szerda) helyett október 30-án (csütörtökön) 14.00-16.00 óráig tart ügyfélfogadást a Hosz Központi Irodában (1087 Budapest, Kerepesi út 29/b). A bejelentkezés az alábbi telefonszámon történhet...
2017-10-27 12:04:07
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány rendezvényét október 24-25-én tartották a Balatonakarattyai Hovéd Üdülőben. A rendezvény fókuszába az alapítvány szervezetfejlesztési terveit, illetve az általános fejlődés, növekedés lehetőségeinek megtalálását állították...
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

A napokban zajló Dubai Airshow 2017 szakkiállításon, az emirátusok légierejének vezérőrnagya, Abdulla Al Said Al Hashemi bejelentette, hogy aláírták a szerződést a Lockheed Martin vállalattal 80 darab Block 60 F-16E/F modernizációjáról.

  Háború Művészete magazin

2017. szeptember elsején megalakult az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár. Az egység – és jogelődjei – története évtizedekben mérhető, a különleges műveleti képesség kialakítása viszont csak tizenkét esztendeje kezdődött meg a honvédségnél.