2024. 06. 16.
Jusztin
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új LIGA tagkártyák

2017. 09. 29., 11:47

2017. szeptember 26-án megérkeztek a kedvezményekre jogosító LIGA tagakártyák a szakszervezeti székházba, és hamarosan a MOL-kártyákat is kezükbe foghatják a LIGA Szakszervezetek tagjai. Balázs Norbertet kérdeztük a megújult szolgáltatási csomagról.

- 2016 nyarán Trembulyák Péterrel az akkori szolgáltatási csomag újragondolásán kezdtünk dolgozni. Az volt az elképzelésünk, hogy nemcsak a helyi kisebb szolgáltatókkal, kereskedőkkel, hanem a nagyobb cégekkel is kapcsolatba lépünk. De mindenekelőtt el kellett elérnünk, hogy a konföderációnak egységes kártyája legyen. Ma már valóság a tagszakszervezetek és a szövetségek egyedi sorozatszámozott, egységes kártyája.

Nyilván, az egységes kártyával nagyobb lehet a kedvezmény.

- Az alapgondolat akkor is az volt, és ma is az, hogy egységben az erő. Minden egyes szolgáltatásunkat a konföderációs tagkártya mögé sorakoztatjuk fel, így az októbertől hozzáférhető MOL-LIGA partner kártyát is, és a többi, a későbbiekben bővülő kereskedői és szolgáltatói kedvezményt.

Hogyan sikerült az üzemanyag-vásárlási kedvezményt elérni?

- Tudtuk, hogy a MOL nem egy kicsi falat, ezért az egyeztetések már a konföderációs tagkártyával egyszerre elkezdődtek. Azt szerettük volna, ha a MOL létrehoz egy olyan fejlesztést, mely azonnali kedvezményt biztosít a kártya használójának. Kapóra jött, hogy a MOL megvásárolta AGIP kutakat, ahol ez a rendszer már élt, de a MOL nem vette át az AGIP rendszerét, inkább kifejlesztette/bővítette a sajátját. A megállapodás értelmében 6 Ft azonnali kedvezményt kapunk a mindenkori kút árából, ha a tagunk fizetés előtt a pénztárnál odaadja a MOL-LIGA kártyáját. Itt kell megjegyeznem, hogy a 6 forintot tovább lehet emelni további 1 forinttal, ha az adott évben az igényelt MOL-Liga kártyát legalább egyszer használja mindenki. Tehát a tagokon múlik, hogy összesen 7 Ft kedvezménnyel olcsóbban tudjunk tankolni, ehhez csak az kell, hogy  minden kártyabirtokos évente legalább egyszer használja a MOL-Liga kártyáját. Ezekből az egyeztetésekből Trembulyák Péter kollégám igazán kivette a részét, így ezúton is nagyon szépen köszönöm és gratulálok ehhez a szép eredményhez.

Milyen kedvezményeket rejt még a LIGA kedvezménykártya?

- A kedvezmények biztosítókra és bankokra is vonatkoznak. Jelenleg a Signal és a Generálival van meglévő biztosítási kedvezményünk. De kaptunk megkeresést a Vienna Life és az AB Egontól is, így velük is tárgyalni fogunk. A bankok tekintetében jelenleg az OTP Bankkal, Erste Bankkal és a Raiffersen Bankkal van hatályos megállapodásunk. Igény merült fel a K&H Bank és a CIB Bankkal való kapcsolatfelvételre is, ezekről a fejlesztésekről a Pénzügyi portálon kapható pontos tájékoztatás.

Milyen mobilszolgáltatókkal sikerült kapcsolatba lépni?

- A Vodafone-val és a Athlon Hungária Kft.-vel (Telenor) kötöttünk szerződést. Mindkettő tarifacsomagja elérhető a www.liganet.hu oldalon. Első körös egyeztetésen vagyunk túl a Telecommal és a Netfone szolgáltatóval is. Így a jövőben további két mobilszolgáltatót is be tudunk vonni a szolgáltatási csomagba. Úgy látjuk, igény van az alternatív szolgáltatók tarifacsomagjaira is.

Érvényes-e a kártya kulturális programokra?

- Szerződést kötöttünk a budapesti Operettszínházzal, a József Attila Színházzal, a váci Madách Imre Művelődési házzal és a váci Dunakanyar Színházzal. A kedvezmények változatosak, ahogy a szolgáltatások is. Az Operettszínházban például már elektronikusan megadott kuponkóddal is rendelhetünk jegyeket. De gondoltuk a gyermekes családokra is. Megállapodást kötöttünk a Magyar Nemzeti Cirkusszal és a Richter Flórián Cirkusszal, akik egész évben járják az országot. Itt a kedvezmények elérik az 50 százalékot!

Vannak-e további tervek a kedvezménycsomagok bővítésére?

- 2017 novemberétől egy új turisztikai kártya kedvezményes lehetőségét szeretnénk nemcsak a tagállománynak, de a tagszakszervezeteknek is felkínálni. A kártyával közel 700 partner 1000 elfogadóhelye kerülne bele a szolgáltatási csomagunkba. https://www.hungarycard.hu/ A megállapodás tervezet elkészült, jóváhagyás után, előre láthatólag 2017 november 1-jétől léphet életbe.

Az a kérésem a LIGA kedvezménykártya igénybevevőihez, hogy jelezzék igényeiket! Volt rá példa, hogy egy tagszakszervezeti tagunk telefonon jelezte, hogy egy bizonyos szállodába szeretne nyaralni a családjával. Akkor még nem volt az a szálloda a szolgáltatási palettán, de gyorsan megegyeztünk a vezetéssel, és a tagunk már 10 % kedvezményt kapott a végszámla összegéből! Megjegyzem, ez a kedvezmény 15 000 Ft volt – és ez legalább az üzemanyag költségét fedezte…

Forrás: www.liganet.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A legnagyobb nemzetközi légitársaság újabb jelentős lépést tett a légi közlekedés károsanyag-kibocsátásának csökkentéséért. Az Emirates több más járatához hasonlóan, már a Szingapúrból induló repülőgépeit is környezetkímélőbb üzemanyaggal üzemelteti.

  Háború Művészete magazin

Egy új harcjármű rendszerbe állításakor az első lépések egyik legfontosabbika a kezelők vezetési rutinjának megszerzése. A június 11-ei héten az MH Klapka György 1. Páncélosdandár egyik legkorszerűbb eszközével, a Leopard 2A7HU típusú harckocsival gyakorolják a harcjárművezetők többek között a közúton való közlekedést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.