2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Változások az adatvédelem terén

2018. 03. 26., 15:46

Március 21-22-én rendezték a Magyar Honvédség adatvédelmi konferenciáját Balatonakarattyán, az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban.

A kétnapos rendezvény egyik kiemelt programpontjaként, dr. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információvédelmi Hatóság elnöke tartott előadást, aki az adatvédelem terén küszöbön álló változásokról tájékoztatta a hallgatóságot.

1.jpg

Mint mondta: a virtuális világ egyre nagyobb térnyerésével a személyes adatok védelme (például a fényképek terén) egyre nehézkesebbé vált. Az adatvédelem hazai alapjait ismertetve hallhattuk: a szakterület komplett adatvédelmi reform előtt áll, de az új rendszer bevezetését a jelenleg hatályos Európai Uniós, és hazai jogszabályok meglehetősen nehézkessé teszik.  Dr. Péterfalvi Attila bemutatta a hazai adatvédelem jelenlegi rendszerét, érintve természetesen a honvédségi szakterületet is, továbbá kitért a jelenleg hatályos EU-s rendelkezésekre is.2.jpg

 

Forrás: www.honvedelem.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.