2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kórházi látogatás

Hosz  |  2006. 06. 01., 19:57

Ismeretes, hogy május 23-án súlyos tűzszerész-baleset történt Szolnokon, hárman sérültek meg, sajnálatos módon egyikükön már nem tudtak segíteni az orvosok. A másik két sérültet a budapesti Honvédkórházban ápolják. Őket látogatták meg tisztségviselőink június elsején. Besenyei Csaba elnökségi tag, Takács István és Jakubik András területi ügyvivők egy-egy ajándék-kosárral lepték meg a gyógyuló kollégáinkat. Egyikük, Gelencsér Imre, a Honvédszakszervezet tagja, számára, felépülését segítendő az elnökség 50 ezer Ft gyors segélyt folyósított, amit a látogatáskor tisztségviselőink nyújtottak át.             

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.