2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nyugállományba vonul a parancsnok

Hosz  |  2006. 07. 05., 14:48

Szolgálati nyugállományba vonul Kovács István vezérőrnagy, aki az utóbbi három évben a szentesi MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Dandár parancsnoka volt. A parancsnoki átadás-átvétel végén, június 30-án, ünnepi dandársorakozón köszöntek el a tábornoktól. Ugyancsak nyugállományba vonul az alakulat eddigi törzsfőnöke, Pálfi Sándor ezredes is. A parancsnok-váltás szimbólumaként a nyugállományba vonuló tábornok átadta az alakulat csapatzászlaját utódjának...

Kovács István vezérőrnagy személyében egy olyan parancsnokot ismertünk meg, aki mind emberi hozzáállásával, mind tudásával nagymértékben hozzájárult a müszaki szakma sikeréhez - tudtuk meg az ünnepségen részt vevő Fórján Sándortól, a Hosz helyi alapszervezeti vezetőjétől. A Honvédszakszervezet főtitkára, dr. Ujfaludi Zoltán személyesen búcsúzott az egykori parancsnokától és törzsfőnökétől.  

A szentesi alapszervezet nevében ajándékot adott át Fórján Sándor alapszervezeti vezető Kovács István vezérőrnagynak, és Pálfi Sándor ezredesnek, nyugdíjba vonulásuk alkalmából. a búcsúzó elöljárók ezt követően megköszönték azt a nagyon sok segítséget, amit kaptak az alapszervezet vezetőitől.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.