2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ajándék a gyermekeknek

Hosz  |  2006. 07. 13., 15:41

Badacsonylábdihegyen, az MH. Szárazföldi Parancsnokság alárendeltségében működő MH 1.sz Kiképzési Oktatási és Regeneráló Központban – Jáger Tibor területi ügyvivő és Nagy Károly SZFP alapszervezeti vezető kezdeményezésére, a  haderőnem támogatásával – a Honvédszakszervezet szárazföldi alapszervezetei által felajánlott gyermekmedencéket, napernyőket és kiegészítőiket adták át.

A július 12-i eseményen az SZFP alapszervezetének felajánlását (egy medence) és a többi szárazföldi alapszervezet felajánlását Kun Ferenc szárazföld haderőnemi képviselő és Nagy Károly, az SZFP alapszervezetének vezetője adta át Moór Sándor intézményvezetőnek. A gyermekek azonnal birtokba vették az ajándékokat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.