2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Köszönet a rendőrkollégáknak

Hosz  |  2006. 09. 19., 15:56

A szeptember 18-19-i eseményeket követően a Honvédszakszervezet elnöksége és tagsága nevében írt köszönőlevelet a Hosz elnöke a Független Rendőrszakszervezet (FRSZ) főtitkárának. Az alábbiakban ezt olvashatják...

Pongó Géza

    Független Rendőr Szakszervezet

főtitkár

Budapest

  Tisztelt Főtitkár Úr!

  Kedves Barátom!

A Honvédszakszervezet elnöksége és tagsága nevében őszinte tiszteletemet és megbecsülésemet fejezem ki rendőr barátainknak azért a hősies magatartásért és helytállásért, amelyet 2006. szeptember 18 – ról  19 –re   virradóan a Magyar Televízió épületének biztosítása során tanúsítottak.

Sajnálattal értesültünk, hogy több rendőr bajtársunk kötelessége teljesítése közben megsérült.

      Őszintén kívánjuk, hogy mielőbb felgyógyuljanak és töretlen hittel dolgozzanak tovább a közrend és közbiztonság védelméért.      

Budapest, 2006. szeptember 19.

Tisztelettel és megbecsüléssel: 

 Mészáros Géza sk.

a Honvédszakszervezet elnöke

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.