2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Köszönet a rendőrkollégáknak

Hosz  |  2006. 09. 19., 15:56

A szeptember 18-19-i eseményeket követően a Honvédszakszervezet elnöksége és tagsága nevében írt köszönőlevelet a Hosz elnöke a Független Rendőrszakszervezet (FRSZ) főtitkárának. Az alábbiakban ezt olvashatják...

Pongó Géza

    Független Rendőr Szakszervezet

főtitkár

Budapest

  Tisztelt Főtitkár Úr!

  Kedves Barátom!

A Honvédszakszervezet elnöksége és tagsága nevében őszinte tiszteletemet és megbecsülésemet fejezem ki rendőr barátainknak azért a hősies magatartásért és helytállásért, amelyet 2006. szeptember 18 – ról  19 –re   virradóan a Magyar Televízió épületének biztosítása során tanúsítottak.

Sajnálattal értesültünk, hogy több rendőr bajtársunk kötelessége teljesítése közben megsérült.

      Őszintén kívánjuk, hogy mielőbb felgyógyuljanak és töretlen hittel dolgozzanak tovább a közrend és közbiztonság védelméért.      

Budapest, 2006. szeptember 19.

Tisztelettel és megbecsüléssel: 

 Mészáros Géza sk.

a Honvédszakszervezet elnöke

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Spanyolország hamarosan további Eurofighter Typhoon vadászbombázókat vásárolhat. Ez a terv a közelmúltban, az olaszországi Milánóban tartott találkozón merült fel az Eurofighter programban részt vevő 4 nemzet képviselői között.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.