2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A tagszervezés érdekében

Hosz  |  2006. 10. 20., 11:41

A tíz esztendős Honvéd Egészségpénztár elsődleges feladatának tartja a fegyveres és rendvédelmi szervek irányába történő nyitást, s az ezzel kapcsolatos tagszervezést. Ennek érdekében a Pénztár és a vonzó szolgáltatásokat nyújtó Egység 2002 Kft. együttműködési megállapodást írt alá. A dokumentumot - az október 20-i eseményen - dr. Rékai Miklós ügyvezető igazgató és Sárkány Ferenc ügyvezető látta el kézjegyével ...

Mivel a Honvédelmi Minisztériumon kívül eddig nem sikerült munkáltatói szerződést kötni, ezért a Honvéd Egészségpénztár számára nehézkes volt a tagtoborzó tevékenység. Nemrégen azonban elkészült az első, VPOP-val megkötött kontaktus, de előrehaladott tárgyalások zajlanak a BVOP-val és - a határőrség, valamint a rendőrség vonatkozásában - az IRM-mel is - mondta dr. Rékai Miklós. A Honvéd Egészségpénztár ügyvezető igazgatója azt is kiemelte, hogy az október 20-án aláírt együttmüködési megállapodással és amennyiben a folyamatban lévő ügyek is sikerel zárulnak, akkor egy-két esztendőn belül a Pénztár elérheti a 40-45 ezres taglétszámot.

Sárkány Ferenc, az Egység 2002 Kft. ügyvezetője honlapunknak úgy nyilatkozott, hogy a Honvédszakszervezet mindkét honvéd pénztárat stratégiai partnerének tekinti, a szolgáltatások bővülése pedig mindkét fél közös érdeke. Az aláírási ceremónián megtudtuk, hogy 2007-ben tovább modernizálódik a Honvéd Egészségpénztár, a következő évtől - az egészségügyi ellátás egyszerübbé tétele érdekében - áttérnek az egészségkártya alkalmazására, így még versenyképesebbé válhatnak majd a piacon.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.