2024. 04. 24. szerda
György
: 394 Ft   : 368 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A tagszervezés érdekében

Hosz  |  2006. 10. 20., 11:41

A tíz esztendős Honvéd Egészségpénztár elsődleges feladatának tartja a fegyveres és rendvédelmi szervek irányába történő nyitást, s az ezzel kapcsolatos tagszervezést. Ennek érdekében a Pénztár és a vonzó szolgáltatásokat nyújtó Egység 2002 Kft. együttműködési megállapodást írt alá. A dokumentumot - az október 20-i eseményen - dr. Rékai Miklós ügyvezető igazgató és Sárkány Ferenc ügyvezető látta el kézjegyével ...

Mivel a Honvédelmi Minisztériumon kívül eddig nem sikerült munkáltatói szerződést kötni, ezért a Honvéd Egészségpénztár számára nehézkes volt a tagtoborzó tevékenység. Nemrégen azonban elkészült az első, VPOP-val megkötött kontaktus, de előrehaladott tárgyalások zajlanak a BVOP-val és - a határőrség, valamint a rendőrség vonatkozásában - az IRM-mel is - mondta dr. Rékai Miklós. A Honvéd Egészségpénztár ügyvezető igazgatója azt is kiemelte, hogy az október 20-án aláírt együttmüködési megállapodással és amennyiben a folyamatban lévő ügyek is sikerel zárulnak, akkor egy-két esztendőn belül a Pénztár elérheti a 40-45 ezres taglétszámot.

Sárkány Ferenc, az Egység 2002 Kft. ügyvezetője honlapunknak úgy nyilatkozott, hogy a Honvédszakszervezet mindkét honvéd pénztárat stratégiai partnerének tekinti, a szolgáltatások bővülése pedig mindkét fél közös érdeke. Az aláírási ceremónián megtudtuk, hogy 2007-ben tovább modernizálódik a Honvéd Egészségpénztár, a következő évtől - az egészségügyi ellátás egyszerübbé tétele érdekében - áttérnek az egészségkártya alkalmazására, így még versenyképesebbé válhatnak majd a piacon.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Májusi programajánlónkban sok repülős programot találhatnak Olvasóink, hiszen repülőnapok, családi napok, nyílt napok és egyéb rendezvények is várják a látogatókat!

  Háború Művészete magazin

Május első hetében rendezik meg a Maláj Királyi Haditengerészet napját, melyre már javában zajlik a felkészülés: a mai napi gyakorlás során, 2024. április 23-án, két forgószárnyas ütközött össze és zuhant le.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.